banner

Volg je hart en zie waar je uitkomt

Volg je hart en zie waar je uitkomt

Maak die onvergetelijke reizen naar die mooie, voor anderen onbereikbare plekken!

Welkom bij Offroadcaravans en Offroadcampertrailers, je leverancier van echte off-road caravans en off-road vouwwagens.  Door de uitgebreide uitrusting zijn onze caravans en campertrailers perfect voor kamperen buiten de gebaande paden. Geen stroom nodig, je hebt van alles zelf bij je!

De Gibson off-roadcaravan is er in 2-, 3- en 4-/5-persoonsuitvoering. Standaard zijn ze uitgerust met airco, verwarming, douche en toilet binnen, voortent, elektrische luifel, grote buitenkeuken, dual-zone koelbox, zonnepanelen en nog veel meer. Grote wielen om de onverharde paden te overwinnen, uitvouwbare achterwand voor een ruime slaapplek en een pop-updak voor de hoge stahoogte binnen. LED-verlichting rondom, zitruimte, opbergplekken: ideaal basecamp voor je vakantie, of je korte citytrip.

De Great Sandy Desert is een grootse off-road vouwwagen: voor én achter aparte slaapcabines, met tussenin een ruime zithoek. Heerlijk zitten en slapen vanaf de grond, zonder je zithoek om te bouwen. Zeer uitgebreide uitrusting, zelfs een gasverwarming/warm water voorziening is ingebouwd, naast de voortent, ensuite douchetent, dual-zone koelbox, 2x 100 liter watertank, uitgebreide buitenkeuken, zonnepanelen, 2x batterij, en meer. Met de grote wielen en de ruim bemeten remmen kan je lange reizen maken om veilig op je bestemming aan te komen.

De Telegraph LT is het kleinere neefje van de Great Sandy Desert: slaapruimte voor 2-4 personen, lichter in gewicht en uitrusting, kleiner in afmeting, maar staat zeker ook z’n mannetje. Meer informatie: www.offroadcampertrailers.eu

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos