banner

Vierde editie Polaris Camp

Vierde editie Polaris Camp

Op 2 oktober jl. was de jongste editie van Polaris Camp. De vierde alweer en dus op weg naar het eerste lustrum in 2023! In vergelijking met de afgelopen jaren was er een aantal elementen, dat ervoor moesten kunnen zorgen, dat we weer eens vol gas en zonder zorgen een dag met plezier konden creëren. Zo waren er gelukkig geen beperkingen die de pandemie in de afgelopen jaren met zich meebracht en hadden we mooi weer in het vooruitzicht.

Beter, groter, mooier, sneller! Allemaal woorden die we graag van toepassing wilden laten zijn op Polaris Camp 2022. Het team van dit jaar bestond uit een mix van ervaren Polaris collega’s en ‘rookies’. Maar allemaal met dezelfde ambitie om een prachtige herinnering voor alle deelnemers neer te zetten.

Voor de nieuwe teamleden was één van de doelstellingen om meer voertuigen op de baan te krijgen dan in de voorgaande jaren. En dat is gelukt. Vanuit alle hoeken van de Benelux kwamen voor deze dag aanmeldingen binnen en er werden niet minder dan zestig RZR’s ingeschreven!

Maar er is meer

Polaris Benelux doet meer voor hun rijders dan het jaarlijkse Polaris Camp. Ook in 2023 gaan we weer op reis met de Polaris voertuigen. In samenwerking met 4WD Travel organiseert Polaris Benelux komend jaar een aantal reizen in Europa. Hier ligt de nadruk meer op technisch sturen en grenzen durven verleggen, afgewisseld met ritten door mooie landschappen.

Naast de kick van het rijden, zijn het gezellige bijeenkomsten in het Polaris rijdersonderkomen met eten en drinken tijdens de geheel verzorgde reizen.

Komend seizoen gaan we wederom naar Frankrijk, maar ook Kroatië en Portugal zullen van het programma deel uitmaken.

Meer informatie over deze reizen vind je op:

www.polarisadventure.nl

www.polarisadventure.be

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 12-2022, te bestellen via deze link.

Polaris

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

X