banner

Verstralershop.nl: Voor ‘Lights & Styling’

Verstralershop.nl: Voor ‘Lights & Styling’

Bij de aankondiging van de uitgave van een Pick-up Special in 4WD Magazine werd Douwe Buursma direct enthousiast. Want lights & styling gaan perfect samen met dit voertuigsegment. Sterker nog, de pick-up van Douwe maakt het heel duidelijk: Voor ‘Lights en Styling’ moet je bij Verstralershop zijn.

Allereerst de Ford F-150 van Douwe. Het is een King Ranch uitvoering, die bij Jaarsma in Hartwert werd aangekocht. De toch al rijk uitgeruste King Ranch moest natuurlijk anders, want normaal is ook maar normaal. Standaard was de F-150 uitgevoerd in gedistingeerd donkerblauw, maar in samenwerking met een ontwerper in de USA werd een custom design wrap ontworpen, die bij NulVijf in Drachten werd geprint en geplakt. De mistlampen in de bumper werden vervangen door Baja Designs ver-/breedstralers, de grille werd vervangen door een Caliber9 Grille en voorzien van een 20 inch Baja Designs LED/Laser (!) verstraler en op de a-stijl werden aan iedere zijde BajaDesigns LED verstralers met oranje positielicht geplaatst. Met aangepaste besturing in de cabine is een en ander eenvoudig te bedienen. Al met al is de F-150 hiermee een perfecte reclamedrager, die recht doet aan de Lights & Styling slogan van het bedrijf.

Alle redenen om eens een kijkje te nemen op www.verstralershop.nl. Daar zijn oplossingen te over. En staat de oplossing niet op de site, mail of bel Verstralershop. Douwe en zijn team gaan graag voor je op zoek, want bij Verstralershop staat service hoog in het vaandel!

Verstralershop,
Touwslagersstraat 5H,
8601 WE Sneek

T: 0515-430576, E: info@verstralershop.nl, I: www.verstralershop.nl

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (uitgave 6).

Lights & Styling

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos