banner

Van DubbelSpoor naar Suzi’s Place Racing Team

Van DubbelSpoor naar Suzi’s Place Racing Team

Als je wilt kijken, hoe ‘DubbelSpoor’ in het Suzi’s Place Racing Team is geïntegreerd, gaan we eerst terug naar het jaar 1990. In dat jaar leerde Jeffrey Spoor namelijk zijn vrouw Annette (nu ook Spoor en dus DubbelSpoor) kennen.

Op dat moment was Jeffrey in het rijke bezit van een bruine Mazda 323F, die hij op afbetaling had gekocht, maar waarmee hij mooie tijden beleefde. Na 1,5 jaar kwamen er evenwel zoveel mankementen om de hoek kijken, dat Jeffrey het sleutelen langs de (snel-) weg liever kwijt, dan rijk was. Zo werd op de heenweg naar een concert in Rotterdam ooit op de parkeerplaats bij een tankstation een voorwiellager in recordtempo vervangen. Het werd hoog tijd voor een nieuwe auto…

Na wat bezoekjes bij verschillende dealers, viel hun oog op een Suzuki Swift GS: een mooie lijn en ook nog eens snel. Er werd een proefrit mee gemaakt en het was duidelijk: deze moest het worden. De verkoper daarentegen vroeg hen, of ze ook een proefrit in de nieuwe Suzuki Samurai wilden maken. In eerste instantie durfden ze dat niet aan, omdat ze bang waren, dat ze die veel leuker zouden vinden. Na kort overleg toch maar een proefrit gemaakt en je raadt het al: na 2 weken werd thuis een gloednieuwe Samurai afgeleverd!

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 5-2020.

Suzi’s Place Racing Team

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X