banner

Unieke trektocht door de Balkan

Unieke trektocht door de Balkan

De Balkan is zo’n beetje de laatste oase in Europa. Zonder beperkingen kunnen we hier onze geliefde 4×4 hobby uitoefenen. 4WD Travel heeft hier, in eigen beheer, een off-road reis ingepland, waarbij we fraaie wild camps afwisselen met campings.

Genieten schrijven we met hoofdletters, want dat doen we van ongekende panorama’s, prachtige natuur en wild en de localiteiten van de inwoners van dit schiereiland. We rijden op de uitdagendste off-road tracks, die tot voor kort slechts bekend waren bij smokkelaars en schaapherders.

We heten de off-road avonturiers, die de reis bij ons hebben geboekt, welkom op de camping in Karadzika. Vanaf deze fraaie plek in de bergen met prachtig uitzicht gaan we een mooie tocht door de Balkan maken. De volgende ochtend na het ontbijt en een stevige kop koffie gaan we de hoogte in, waarbij we door het dorpje Gorne Jabolciste rijden. Hierna bedwingen we een rotsachtig pad tot aan de Peslap pas. Hierna kunnen we, qua off-road niveau, meer van de omgeving genieten. En die is prachtig. De mooiste vergezichten wisselen af met kleine pittoreske dorpjes in de omgeving. We eindigen op een campsite. Maar mocht je geen zin hebben om te kamperen, dan kun je in het nabije Molika Hotel overnachten.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (1-2021). Te bestellen via deze link!

4WD Travel

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

X