Trayon Campers

Trayon Campers

Met meer dan 24 jaar ontwikkeling is dit Australië’s Nr.1 afzet-wooncabine voor moeilijke en nauwelijks toegankelijke gebieden, of ver weg van de toeristische route, niet alleen in Australië maar waar dan ook in de wereld.

Dankzij de legendarische robuustheid, beproefd in de ruige Australische “Outback”, de extreem lichtgewicht aluminium bouw (vanaf 370 kg) en vooral dankzij de optimale gewichtsverdeling (60% bevindt zich in het voorste deel van de cabine) houdt deze Off-Road Camper zich stabiel en spaart het chassis van alle auto’s.

Alleen de beste materialen en vertrouwde onderdelen worden gebruikt, en daarom worden de campers met een 10 jaar garantie op de gehele cabineconstructie geleverd.

Alle modellen zijn stof en waterdicht en naar type uitvoering en uw keuze, leverbaar met toilet, buitendouche, Webasto heetwatersysteem met cabineverwarming, Redarc accu-managementsysteem en vele extra’s. Verder zijn leverbaar accessoires zoals o.a.: voortent, zonnepanelen, Li-ion accu enz.

Binnen 5 minuten is de camper opgezet. Naast een ruime slaapplaats met 2 persoonsmatras, wordt gelijktijdig een ruime zitplaats gecreëerd. Auto en cabine zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Volledige stahoogte en standaard werkhoogte bij het keukenblok maken de camper tot een complete en comfortabele woonplek… ver van huis!

Niet alleen op de weg maar vooral Off-Road maakt een Trayon Camper altijd grote indruk.

X