banner

Trayon Campers: Australian made Slide-On Campers en Camper Trailers

Trayon Campers: Australian made Slide-On Campers en Camper Trailers

Gegarandeerde kwaliteit Slide-on Campers en Camper Trailers – Trayon is een Australische tray-back/slide-on camper die kan worden gemonteerd op de vlakke laadvloer van een pick-up of op een geschikte aanhanger. Het wordt geleverd in versies voor enkele- en dubbele cabine varianten voor bijna elke pick-up. Binnen heeft het enorm veel ruimte voor zowel mensen als uitrusting en het kost maar 1 persoon minder dan 5 minuten om op te zetten!

Op de weg – en vooral buiten de begaande weg – zal Trayon u verbazen. Omdat het op de laadvloer van een pick-up is gemonteerd, wordt u niet beperkt in uw mobiliteit door een aanhangwagen. Uw Trayon gaat overal naar toe waar uw pick-up ook maar naar toe gaat. Dat stelt u in staat om verder te gaan waar gewone kampeerwagens niet kunnen komen. Denk daarbij niet alleen aan het verkrijgen van toegang tot het groeiende aantal nationale parken die niet langer toestaan dat grote kampeerbussen binnenkomen, maar ook aan echt 4X4 terrein…

Wij nodigen u uit om het onmogelijke te verwachten…. Trayon.

Waarom Trayon

Wij geloven dat Trayon de beste tray-back/slide-on camper in de wereld is. Gemaakt van aluminium in plaats van glasvezel is het lichter en sterker dan andere tray-back campers.

Overal worden alleen de beste materialen en componenten toegepast. Een Trayon wordt met de hand gemaakt door zeer ervaren Australische ambachtslieden. Daarom leveren wij dan ook elke Trayon met 10 jaar garantie op de gehele cabinecontructie… die je nooit nodig hebt!

Trayon Campers

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos