Toyota ProAce Worker 2.0

Toyota ProAce Worker 2.0

Een bedrijfswagen met inschakelbare vierwielaandrijving, met inschakelbare achtersper en vier centimeter verhoogd moet het gat vullen voor ondernemers, die hun werk soms op het onverharde moeten kunnen doen.

Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan agrarische ondernemers, maar ook aan mensen die met paarden werken, of onderhoudsmonteurs van windmolens, etc. Je onderhoudspullen heb je te allen tijde in de Proace 4×4 veilig bij je.

De (inschakelbare) vierwielaandrijving is verzorgd door de bekende Franse 4×4-specialist Automobiles Dangel. De Proace is een gezamenlijke onderneming met de Citroen Jumpy en de Peugeot Expert. Dangel heeft voor de Proace 4×4 tevens een speciale brandstoftank ontwikkeld, waarbij rekening is gehouden met de aandrijfas naar de achterste wielen en daarnaast heeft de 4×4 beschermplaten onder de auto, een onderhoudsvrije viscokoppeling en andere schokdempers achter. De inschakelbare 4WD bedien je met een knop aan de linkerkant van het stuur en ook de sper in de achteras is op deze manier inschakelbaar. Toyota voorziet deze uitvoering van M/S banden en dat is off-road kundig gezien best handig.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

Toyota ProAce

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X