4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Toyota dealer Gebr. van Gent wint prestigieuze Europese award

Toyota dealer Gebr. van Gent wint prestigieuze Europese award

Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. met een vestiging in Veenendaal is voor de negende keer op rij beloond met de Ichiban European Customer Recommendation Award 2017. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Antwerpen reikte Toyota Motor Europe (TME) deze prijs uit aan dealers die uitblinken op het gebied van klantervaring.

“Zelfs voor de negende keer op rij is het winnen van deze award een bijzondere ervaring”, aldus Gilbert en Renske van Gent. “De familiesfeer in het bedrijf is een belangrijk onderdeel van ons succes. We doen wat we beloven en gaan heel ver voor onze klanten. Dat werpt zijn vruchten af. Uiteraard gaan we volgend jaar voor de tiende award op rij!”

Customer First
In totaal zijn er 45 prijzen uitgereikt aan dealers uit 33 Europese landen. ‘Customer First’ is een belangrijk onderdeel van Toyota’s DNA. Met deze wedstrijd voor Europese dealers, waarbij gekeken wordt naar klanttevredenheidscijfers bij de afdelingen Sales en After Sales, wordt dit principe benadrukt en beloond. Afgelopen jaar zijn 2.300 Europese dealers getoetst op klantervaringen en bedrijfsresultaat. De beste dealers en hun naasten waren uitgenodigd voor de uitreiking in Antwerpen.

Dealers blinken uit
Dit jaar was er extra aandacht voor dealers die acht of zelfs negen keer een award in de wacht sleepten sinds de eerste editie elf jaar geleden. Waaronder dus Toyota dealer Gebr. van Gent. Johan van Zyl, President en CEO van Toyota Motor Europe, gaf tijdens zijn speech een flinke pluim aan alle meervoudig winnaars. “Jullie hebben aangetoond dat het succes van een bedrijf vergroot wordt door de klant altijd voorop te zetten.” Hij vertelde verder dat Toyota van alle automerken de beste klantervaring wil bieden op elke markt in Europa. “Toyota moet in het hart en hoofd zitten van onze klanten.”

Ichiban
Ichiban is afgeleid van het Japanse woord ‘Okyakusama Ichiban’, dat vrij vertaald ‘de klant staat voorop’ betekent. Ichiban betekent ‘beste’ of ‘eerste’. Deze naam sluit daarom aan op de wereldwijde Toyota strategie, waarbij de Toyota rijder altijd centraal staat.

Fotobijschrift:
V.l.n.r: Johan van Zyl (President & CEO Toyota Motor Europe), Gilbert en Renske van Gent (Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V.), Hiroaki Nanahara (Managing Officer, Toyota Motor Corporation), Elena Genovese en Jan-Christiaan Koenders (Algemeen Directeur, Toyota importeur Louwman & Parqui B.V.)

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen
4WD Magazine Webshop
Smiley face

Ga naar onze webshop voor de laatste dvd’s, boeken, en miniaturen.

> Bekijk de webshop
X