4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Toyota C-HR Black Edition maakt populaire crossover nog aantrekkelijker

Toyota C-HR Black Edition maakt populaire crossover nog aantrekkelijker

Superieure sound De nieuwe Toyota C-HR 1.8 Hybrid Black Edition is behalve aan de exclusieve 18-inch lichtmetalen velgen ‘Style’ en het nieuwe design van de lederen bekleding – mét Toyota C-HR logo – te herkennen aan de speciale Black Edition-badge op het dashboard.

Het JBL Premium audiosysteem telt 9 speakers én een subwoofer die voor een superieure sound zorgen. Het Go Plus navigatiesysteem is inclusief 3 jaar gratis kaartupdates. Verder rust Toyota de onderscheidend gelijnde crossover uit met parkeersensoren vóór en achter (12 stuks) en de parkeerhulp Simple Intelligent Park Assist (SIPA).

Toyota introduceert een nieuwe gelimiteerde uitvoering van zijn populaire crossover Toyota C-HR, namelijk de Black Edition. De extra complete uitrusting omvat aantrekkelijke extra’s zoals matzwarte 18-inch lichtmetalen velgen, zwart-grijze lederen bekleding, JBL Premium audio en het multimediasysteem Toyota Touch met Go Plus navigatie. De Toyota C-HR Black Edition is leverbaar als zuinige Hybrid. De prijzen beginnen bij 34.495 euro. Het voordeel is 1.690 euro. Bovendien ontvangt de nieuwe eigenaar een verleidelijke JBL Playlist cadeau t.w.v. 179 euro die in het zwart is uitgevoerd.

Superieure sound
De nieuwe Toyota C-HR 1.8 Hybrid Black Edition is behalve aan de exclusieve 18-inch lichtmetalen velgen ‘Style’ en het nieuwe design van de lederen bekleding – mét Toyota C-HR logo – te herkennen aan de speciale Black Edition-badge op het dashboard. Het JBL Premium audiosysteem telt 9 speakers én een subwoofer die voor een superieure sound zorgen. Het Go Plus navigatiesysteem is inclusief 3 jaar gratis kaartupdates. Verder rust Toyota de onderscheidend gelijnde crossover uit met parkeersensoren vóór en achter (12 stuks) en de parkeerhulp Simple Intelligent Park Assist (SIPA).

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X