4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

TomTom en Green Way Systems Team verbeteren samen verkeersveiligheid

TomTom en Green Way Systems Team verbeteren samen verkeersveiligheid

TomTom en Green Way Systems kondigen met trots aan dat TomTom is geselecteerd om de verkeersinformatie-oplossingen van Green Way Systems te ondersteunen. TomTom zal Green Way Systems voorzien van live en historische verkeersinformatie binnen heel Europa. Deze oplossingen omvatten: storingswaarschuwingen, waarschuwingen voor gevaar en variabele verkeersborden.

“Met onze grondige kennis van historische en live verkeersomstandigheden, transformeert TomTom mobiliteit over de hele wereld”, aldus Anders Truelsen, directeur TomTom’s Licensing Business. “Door de omvang en de waarde van onze verkeersdata is Green Way Systems beter in staat om verkeersregelaars en het rijdende publiek vooraf te voorzien van informatie over reiscondities.”

TomTom onderhoudt een database van biljoenen datagegevens die worden verzameld via honderden miljoenen aangesloten apparaten. In combinatie met TomTom live verkeersinformatie krijgen transport professionals een uitgebreide dataset om verkeersstromen beter te beheren, waardoor mensen tijd en brandstof kunnen besparen en de uitstoot kunnen verminderen.

Green Way Systems biedt een reeks oplossingen om het verkeer veiliger te maken. Ze tonen berichten op variabele verkeersborden, waarschuwen automobilisten voor mogelijke gevaarlijke situaties, verkeersvolumes, reistijden of omleidingen.

“We gaan samenwerken met TomTom omdat verkeersmanagers verkeerssituaties nauwkeurig monitoren en het noodzakelijk is pro-actief te zijn in het beheer van verkeersincidenten”, zegt Matthias Müller, Managing Director van Green Way Systems. “Verkeersmanagers en consumenten zullen profiteren van de door Green Way Systems gedeelde informatie dankzij de accurate en betrouwbare TomTom-data.”

Over TomTom
TomTom moedigt beweging aan. Elke dag zijn miljoenen mensen over de hele wereld afhankelijk van TomTom om slimmere keuzes te maken. Wij ontwerpen en ontwikkelen innovatieve producten die het voor mensen eenvoudig maken om hun doelen te halen. Onder onze op kaarten gebaseerde componenten vallen kaartinhoud, online op kaarten gebaseerde diensten en real-time verkeers- en navigatiesoftware. Onder onze consumentenproducten vallen PND’s, navigatieapps en sporthorloges. Onze belangrijkste businessproducten zijn aangepaste in-dash navigatiesystemen en een fleet managementsysteem, dat wordt aangeboden aan fleet-eigenaren als een online dienst met geïntegreerde mobiele apparaten voor in hun voertuigen. Onze business bestaat uit vier op klanten gerichte business units: Automotive, Licensing, Telematics en Consumer.

TomTom is opgericht in 1991 en het hoofdkantoor is in Amsterdam. Wereldwijd werken er 4.700 werknemers. Bezoek voor meer informatie www.tomtom.com.

Over TomTom Maps
TomTom Maps is wereldwijd leider in kaarten en verkeersdata en online API’s in meerdere indutsrieën. Met onze altijd uitbreidende 18 biljoen locatie datapunten die verzameld zijn door onze gemeenschap van meer dan 500 miljoen aangesloten apparaten, heeft TomTom Maps als dagelijkse missie om bedrijven en overheden over de hele wereld te helpen om baanbrekende, locatiegevoelige technologieën te creëren. Kijk voor meer informatie op: www.tomtommaps.com

Over Green Way Systems
Green Way Systems belangrijkste doel is om verkeer veiliger te maken. Sinds 1998, Sinds 1998 ontwikkelen we innovatieve en duurzame producten op het gebied van verkeerstechnologie. Dit omvat het ontwerpen en implementeren van vraaggerichte systeemoplossingen, inclusief technische planning, projectmanagement en materiaaldienst. Onze gecertificeerde hoogwaardige producten en bekroonde systemen zijn geoptimaliseerd voor tijdelijke gebruiks- en energiezuinige toepassingen. Naast de aanwerving van verkeersinformatie omvatten deze ook dynamische tekenconcepten, buitenstations en submaster stations met eigen software-oplossingen voor de controle van de apparatuur. Voor meer informatie: www.greenwaysystems.de.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen
4WD Magazine Webshop
Smiley face

Ga naar onze webshop voor de laatste dvd’s, boeken, en miniaturen.

> Bekijk de webshop
X