banner

The road to Rallye Breslau

The road to Rallye Breslau

‘Het is september 2020 en ik ben voor de eerste keer mee naar een echte off-road rally: de Breslau Rallye in Polen. Ik ben meegereisd voor de technische service aan de Nissan Patrol van Jip Saris.’

‘Deze is de afgelopen jaren geprepareerd voor de ‘Extreme klasse’. Zelf ben ik nooit van het extreme off-road werk geweest, maar wat was dit schitterend om mee te maken. Tijdens de rally kwam ik in aanraking met de ‘Cross Country’ klasse. Wat een uitdaging en wat een geweld! Sommige deelnemers reden met topsnelheden van ruim 180km/uur door de bossen. Ik merkte dat mijn hart hier serieus sneller van ging kloppen. Mijn nieuwe missie stond vanaf hier vast: ik ga het komend jaar zelf deelnemen!’

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (5-2022). Te bestellen via deze link.

Breslau Rallye

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X