banner

Suzuki Jimny Professional nu te bestellen

Suzuki Jimny Professional nu te bestellen

De populaire en veelzijdige Suzuki Jimny is opnieuw te bestellen. Dit voorjaar gaan de eerste exemplaren van de – op de zakelijke gebruiker gerichte – Jimny Professional de Nederlandse weg op. Bestellen kan per direct.

Bedrijfswagen

Geweldige terreincapaciteiten, compacte afmetingen en een iconisch design. De nieuwste generatie Suzuki Jimny is wereldwijd een enorme hit. Gericht op de zakelijke markt, maar ook beschikbaar voor particulieren, introduceert Suzuki dit voorjaar de Jimny Professional. De achterbank heeft plaatsgemaakt voor een grotere bagageruimte. Achter de voorstoelen is een rek geplaatst, zodat bagage, gereedschap of honden veiliger vervoerd kunnen worden. Met het verwijderen van de achterbank is een laadruimte ontstaan van maximaal 863 liter, 33 liter meer dan bij de Jimny personenwagen. Ook het laadvermogen stijgt, van 115 kilogram naar 150 kilogram.

AllGrip Pro

Aan het uiterlijk van de prijswinnende Suzuki Jimny verandert niets. Ook de aandrijflijn wordt niet aangepast. Dat betekent dat de Jimny geleverd wordt met een 1,5 liter viercilinder met 75 kW (102 pk), met AllGrip Pro inschakelbare vierwielaandrijving, lage gearing en Hill Descent Control.

Het Suzuki Safety System blijft standaard op de Jimny, met onder meer Dual Sensor Brake Support (DSBS), High Beam Assist, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition en Vehicle Sway Warning. Daarnaast wordt eCall toegevoegd in de Jimny Professional, het systeem dat automatisch een noodoproep kan plegen bij een ongeval. De Jimny Professional is alleen leverbaar als Select-uitvoering.

Direct te bestellen

In de eerste helft van 2021 komen de eerste exemplaren van de Jimny Professional in Nederland aan. Bestellen kan per direct, ook door particulieren. De prijzen beginnen bij 27.420 euro exclusief BTW.

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 5-2021. Te bestellen via deze link.

In 4WD Magazine uitgave 2-2021 onderwierpen we deze Suzuki Jimny aan een test. Benieuwd naar onze bevindingen? Klik dan op deze link en lees het gehele artikel nog eens rustig terug.

Suzuki Jimny

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X