4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Subaru VIZIV-7 SUV Concept debuteert op 2016 Los Angeles Auto Show

Subaru VIZIV-7 SUV Concept debuteert op 2016 Los Angeles Auto Show

Subaru heeft onlangs de VIZIV-7 SUV Concept* onthuld op de 2016 Los Angeles Auto Show.

De Subaru VIZIV-7 is het meest recente studiemodel in een reeks concepts. Alle VIZIV’s tonen Subaru’s modelvisie voor de toekomst. Tevens wil het Japanse merk met VIZIV “enjoyment and peace of mind” uitdragen, belangrijke merkwaarden voor de consument om een Subaru te kiezen.

De VIZIV-7 SUV Concept maakt duidelijk hoe Subaru de afmetingen van een grote, toekomstige SUV ziet. “De concept draagt onze merkwaarden, veiligheid, capaciteit voor buitenactiviteiten, afhankelijkheid en blik op de toekomst uit”, zegt Takeshi Tachimori, FHI’s Corporate Executive Vice President, “Wij weten dat klanten in dit segment een grote auto willen. De eerstvolgende Subaru met drie zitrijen belooft de grootste Subaru tot nu toe te worden.”

Met die drie volledige zitrijen en Subaru’s DYNAMIC x SOLID design-filosofie laat de Subaru VIZIV-7 SUV Concept het formaat van de volledig nieuwe midsize SUV zien. De auto zal begin 2018 zijn opwachting maken op de Amerikaanse markt.

Op de officiële Subaru website (http://www.subaru-global.com/ms2016/la/) zijn beelden van de Subaru VIZIV-7 SUV Concept te vinden. Ook de video van de Subaru persconferentie is er te downloaden.

Belangrijkste maten
Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):        5.200 × 2.030 × 1.860 mm
Wielbasis:                                                       2.990 mm
Bandenmaat:                                                  265/55 R21

*: VIZIV is een naam afgeleid van Vision en Innovation.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X