banner

Stichting Rally for Kids: ‘Die lach, daar doe je het voor…’

Stichting Rally for Kids: ‘Die lach, daar doe je het voor…’

We zijn te gast bij De Graafhorst in Kootwijkerbroek, waar na twee jaar eindelijk het evenement ‘Rally for Kids’ weer gehouden kan worden. Rally for Kids bestaat al sinds 2006 en is ontstaan uit een soortgelijk evenement, dat werd georganiseerd op het circuit in Lelystad.

Tijdens dit evenement hebben toen vrijwilligers, zieke kinderen en/of een gezinslid een aantal snelle ronden over het circuit kunnen laten ervaren. Het plezier dat de kinderen, ondanks hun ernstige ziekte, hieraan beleefden, raakte de oprichters van Rally for Kids diep.

Reden genoeg voor een nieuwe missie: ‘Wij rijden om te verblijden!’ Dát is de missie, waarmee de stichting Rally For Kids in juli 2006 het levenslicht zag. Door de kinderen die getroffen zijn door een ziekte of een geestelijke/lichamelijke handicap en hun familie op een leuke manier in contact te brengen met de rally- en 4×4 autosport en hen op deze manier een onvergetelijke dag te bezorgen, bereikte Rally for Kids dit doel. Sinds 2006 is Rally for Kids een begrip geworden en op zaterdag 16 april jl. stonden op het mooie landgoed De Graafhorst 20 stoere 4×4 auto’s klaar om 85 kinderen en hun families te laten genieten.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave (6-2022) van 4WD Magazine, te bestellen via deze link.

Rally for Kids

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X