4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Speciale uitvoering Subaru XV

Speciale uitvoering Subaru XV

Subaru’s populaire compacte SUV, de Subaru XV, wint met de komst van de Outdoor Edition nog meer aan aantrekkelijkheid. De toch al rijk uitgeruste Comfort of Premium is als Outdoor Edition voorzien van een aantal in het oog springende aanpassingen. Deze voorzieningen vergroten niet alleen de bruikbaarheid, zij geven ook het stoere karakter van de XV een extra impuls. Bovendien wordt de auto ook nog eens beter beschermd. Van binnen en van buiten.

Beschermplaten op voorbumper, dorpels en achterbumper missen hun visuele uitwerking niet, de XV ziet er met die voorzieningen nog robuuster uit. De extra carrosseriedelen hebben ook nog eens een beschermende werking. Bijvoorbeeld als regelmatig buiten de gebaande paden wordt gereden, waar de kansen op lakbeschadigingen door opspattend vuil groter zijn. En waarom zou de XV-eigenaar niet offroad gaan? De auto voelt zich met zijn 22 centimeter grondspeling en permanente vierwielaandrijving ook thuis in onherbergzaam terrein.

Ook praktisch is de beschermrand op de achterbumper die lakbeschadigingen voorkomt bij het in- en uitladen van goederen. De dikke en voorgevormde rubbermat ter bescherming van de kofferruimte is eveneens uitermate praktisch: natte spullen of een vieze hond laten nooit meer hun sporen achter in de XV Outdoor Edition.

Het beste nieuws is misschien wel de prijs. De Outdoor Edition kost met zijn permanente vierwielaandrijving, automatische transmissie, volautomatische airconditioning en lichtmetalen wielen hetzelfde als een reguliere 2.0i CVT Comfort- of Premium-uitvoering. De Subaru XV Outdoor Edition is per direct vanaf € 32.095,- en tot en met 31 oktober leverbaar.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X