banner

Service bestaat nog!

Service bestaat nog!

Ingezonden brief van een reislustig stel!

Beste 4WD Magazine,

Wij zijn Erna Heres en Ben Rhebergen van Travel Culinair. Afgelopen week werden wij  prettig verrast door Autobedrijf Saris 4×4 te Valburg. Op  onze reis door Zweden werden wij geconfronteerd met vier snel slechter wordende off-road banden. Bij een Zweeds bandenbedrijf werd ons aangeraden niet teveel kilometers met onze huidige banden meer te rijden. Op  de vraag of zij andere banden hadden, werden wij geconfronteerd met het feit, dat levering van deze banden niet één, twee, drie zou lukken.

Nadat we onze thuisgarage, Saris 4×4, hadden gebeld en het probleem hadden voorgelegd, kregen we de verrassende mededeling, dat de banden door hen konden worden geleverd. Het Zweedse bandenbedrijf vond dit geen probleem. ‘Hoe krijg je ze dan in Zweden?’ ‘Dat is geen enkel probleem,  wij komen ze brengen’,  gaf Suzan van Saris 4×4 aan. ‘Wat, echt?’ ‘Ja hoor, ik ben de boot al aan het boeken en  Robbert maakt onze nieuwe campertrailer klaar en dan komen we eraan. En  zo geschiedde. Zaterdag kwamen ze met de banden naar onze kampeerplek en  zondag weer terug. Wat een service! En  wij kunnen maandag hier in Zweden de banden Iaten wisselen.

Wij zouden het leuk vinden, indien jullie dit artikel willen plaatsen in een volgende uitgave van 4WD Magazine om deze jonge ondernemers een hart onder de riem te steken. Service bestaat gelukkig nog! Ook in deze tijd! Uiteraard kunnen we bij plaatsen van het bericht de nodige toto’s toesturen betreffende deze bijzondere ontmoeting.

Met vriendelijke groet,

Erna en  Ben Rhebergen vanuit Zweden.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos