4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Roofer Daktenten

Roofer Daktenten

Voor wie het avontuur zoekt, zich graag buiten de gebaande paden begeeft en daar ook graag verblijft, is een Roofer daktent de meest ideale manier om ook op de mooiste en meest afgelegen plekjes te kunnen overnachten. Met een Roofer daktent slaap je hoog en droog bovenop je auto en kun je overnachten, waar je je auto kunt parkeren.

Of de ondergrond nu vlak is, of niet, droog is, of niet, het maakt niks uit. Je hebt geen last van waterplassen, modderstromen, optrekkende koude, of nachtdieren. Met een Roofer daktent heb je daar allemaal geen last van. De Roofer daktenten zijn al geschikt voor auto’s met een daklast van 50 kg, dus je kan je Roofer daktent met een set dakdragers zelfs op een kleine personenwagen plaatsen én uiteraard ook op het roofrack van je 4×4. Doordat je de Roofer daktent en het beddegoed tijdens het rijden gewoon bovenop je dak kan laten liggen, scheelt dat veel ruimte in de wagen, die je vaak beter kan benutten voor inzittenden, of overige kampeerspullen. De Roofer daktenten zijn er in XL en XXL. Beide versies zijn gemaakt van het degelijke Ribstop materiaal met extra gesealde naden en hebben standaard een 8 cm dikke matras van 240×140 cm.

Voor beide modellen is er als optie een Base Tent leverbaar, waarbij de XXL een riante Basetent heeft, waar de ladder en instap zich in de ondertent bevinden. De XL heeft een Base Tent, waarbij de ladder en instap juist buiten de ondertent zitten. Deze Base Tent is vooral bedoeld als extra bergruimte, of omkleedruimte, o.i.d., terwijl de XXL Base Tent ook dient als extra slaap-/kampeer-/woonruimte. Custom Offroad heeft het volledige gamma van Roofer op voorraad. Je kunt er ook eerst één huren, voordat je tot aankoop overgaat.

De nieuwe Roofer Q

Roofer heeft een geheel nieuwe tent in het assortiment, maar het is geen daktent! Het is een supersnelle tent voor op de grond en heet daarom ook de Roofer Q(uick). Hij kan het best worden vergeleken met de ‘30 seconden tent’, heeft een vergelijkbare constructie en is dus ook even snel op te zetten en af te breken. De vloerafmetingen zijn 250×200 cm, de maximale stahoogte (vooraan) is 200 cm en bij de tweede hoepel is dat nog 160 cm. Er zit standaard een grote luifel bij van 250×200 cm. De tent is voorzien van een degelijk waterdicht pvc-grondzeil, dat volledig vastzit en zo’n 10 cm boven de grond pas overgaat in het degelijke Ribstop materiaal met extra gesealde naden, waarvan ook deze tent uiteraard is gemaakt. Er zijn aan alle zijden ventilatie-openingen en/of ramen, die alle zijn voorzien van degelijk muskietengaas. Deze Roofer Q kan uiteraard als stand alone tent worden gebruikt om mee te kamperen, maar kan ook als extra tent bij de Roofer daktenten worden gebruikt om bijvoorbeeld kinderen in te laten slapen, of als woonkamer voor regenachtige dagen, of als opbergruimte voor fietsen, of kampeergerei te dienen. Custom Offroad heeft deze Roofer Q uiteraard volop in voorraad en deze kan eventueel ook worden gehuurd.

Kijk voor meer info op www.customoffroad.eu,  mail naar info@customoffroad.eu, of bel +31(0)619208230. Volg ons op Twitter

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

4WD Magazine Webshop
Smiley face

Ga naar onze webshop voor de laatste dvd’s, boeken, en miniaturen.

> Bekijk de webshop
X