banner

Rij-indruk: SsangYong Korando Sapphire

Rij-indruk: SsangYong Korando Sapphire

De eerste generatie Korando was een afgeleide van de Jeep CJ-7 en stamt uit de beginjaren ‘80. De tweede serie uit de jaren ‘90 was een op zichzelf staande 4×4 met een enorme neus, die vooral voor het trekken van aanhangers, of paardentrailers werd gebruikt.

Een 4×4 met een unieke uitstraling. De Korando uit 2011 werd als moderne SUV gebracht, had een eigentijdse uitstraling en werd in de markt ook positief ontvangen. De verkoop bleef echter achter op het model van de tweede generatie. Anno 2019 staat in Moerdijk de nieuwste Korando op ons te wachten. We zijn benieuwd…

Als we bij de importeur zijn, is onze eerste indruk van de nieuwe Korando positief. Hier staat een moderne, bij de tijd ogende, moderne SUV. Een ranke auto, die in de rode kleur (Cherry red.) promotie staat te maken voor het merk SsangYong. De nieuwe Korando is 4 centimeter langer dan de vorige, maar oogt veel moderner en sportiever, voorzien van een strak lijnenspel en mooie hoekige kanten, zowel aan de voor-, als achterzijde. De auto heeft LED-verlichting en geeft een extra moderne uitstraling aan deze SUV.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave (12) van 4WD Magazine.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos