banner

Rij-Indruk: Land Rover Defender 90

Rij-Indruk: Land Rover Defender 90

Wat een verschijning! Een stoer uiterlijk, waarbij de kortere koets zonder achterdeuren het stoere aspect versterkt. Compact en stevig ogend, een moderne 4×4 die op het oog het zwaardere off-road werk niet hoeft te schuwen.

Tekst loopt door onder de foto.

De nagenoeg verticale voor- en achterzijde met de wielen kort op de hoeken, geven de Defender 90 een Tonka-uitstraling. Dat belooft veel goeds. Gemotiveerd, zoals altijd, gaan we op pad.

Land Rover heeft oog voor detail. Rondom zie je bij de nieuwe Defender kenmerken van het oude model terug. De afwerking met traanplaat, de vorm van het dak en de zijkanten bieden een blik op historie en de achterverlichting is retro qua design en tegelijkertijd enorm strak. Het reservewiel is, zoals het een echte off-reader betaamd, op de achterdeur van de Defender gemonteerd. Je ziet overal terug, dat het design een soort van eerbetoon is aan de originele model van eind jaren ’40 van de vorige eeuw.

Lees het gehele artikel over de Land Rover Defender 90 X-Dynamic SE D300 AUT. MHEV in de nieuwe uitgave (9) van 4WD Magazine. Te bestellen via deze link.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos