banner

Rij-Indruk Land Rover Defender 110 D240 S

Rij-Indruk Land Rover Defender 110 D240 S

Naar ons idee heeft de ontwikkeling en komst van het nieuwe model Defender meer discussie doen oplaaien, dan welk merk, of model dan ook ooit heeft gedaan. Het oude model is iconisch en heeft een grote, trouwe schare fans en liefhebbers.

Land Rover moest echter wel met een model anno 2020 komen, want het oude model werd door allerlei regelgevingen simpelweg onverkoopbaar en productietechnisch was ie te duur geworden. Sinds de presentatie van het nieuwe model vliegen de voors en tegens over en weer. Hebben we met de nieuwe lijn Defenders weer 70 jaar historie in handen? 4WD Magazine mocht ‘m van dichtbij onder de loep nemen.

Het is onmogelijk om geen vergelijk te maken met het vorige model, maar we realiseren ons terdege dat deze nieuwe Defender dient te worden afgerekend met de verwachtingen die de fabrikant heeft gewekt. Volgens Land Rover is de nieuwe 4×4 gebouwd voor superieure prestaties, de materialen waarmee gewerkt is, zijn getest en ontworpen met het oog op optimale verwoestbaarheid. Deze Defender dient extreem terrein moeiteloos aan te kunnen en brengt je met eenvoud en vertrouwen van de drukke stad naar mul zand en ijzige omstandigheden.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (11-2020). Te bestellen via deze link.

Land Rover DefenderLand Rover Defender

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos