banner

Rij-indruk Jeep Wrangler Unlimited Rubicon Recon 3.6 V6 Lara Croft

Rij-indruk Jeep Wrangler Unlimited Rubicon Recon 3.6 V6 Lara Croft

Op de Amerikaanse thuismarkt is de iconische Jeep Wrangler qua verkopen nog altijd een succesverhaal. Deze Jeep-telg stamt het meest af van de oer-Jeep de Willys en heeft in zijn ‘home country’ eigenlijk geen concurrentie, of het moet de onlangs uitgebrachte Ford Bronco zijn. Deze 4×4 houdt van off-roaden en de uitvoering waar wij enige dagen in mochten vertoeven, al helemaal. Want dikker, hoger en geprepareerder ga je ze in ons kikkerlandje nauwelijks vinden.

De Rubicon uitvoering van de Jeep Wrangler is standaard uitgerust al de meest off-road-geschikte uitvoering. Bij Kien Automotive vonden ze dat echter niet voldoende en aangezien het bedrijf Custom Works een onderdeel van het bedrijf is, kwam deze specialist op de verderop vermelde verbeteringen/toevoegingen uit. Wellicht niet allemaal handig voor het off-road gehalte, maar het oog wil ook wat.

Deze Wrangler is 4.5 inch verhoogd, is voorzien van 18 inch lichtmetalen wielen, waarop 37 inch Cooper modderbanden zijn gemonteerd. De Jeep heeft Fender verbreders in de carrosseriekleur gemonteerd gekregen en is voorzien van een WARN-lier voorop.

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 12-2022, te bestellen via deze link.

Jeep Wrangler

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

X