banner

Rij-indruk Isuzu D-Max 1.9 LSX

Rij-indruk Isuzu D-Max 1.9 LSX

Het kwam best wel onverwacht, dat bericht, dat Isuzu met een nieuwe D-Max zou komen. Snel bellen met de importeur en kijken, wanneer de auto in Nederland zou zijn. Agenda’s getrokken en zie, 4WD Magazine mocht de compleet nieuwe D-Max van Isuzu als eerste testen.

En met ‘compleet nieuw’ bedoelt de fabrikant, dat ze een ‘Full Model Change’ hebben uitgevoerd. Alles is veranderd met als doel de D-Max nog meer te verbeteren ten opzichte van het vorige model. Qua uiterlijk zijn de wijzigingen in elk geval duidelijk. Of dit geldt dit voor de rest van de nieuwe D-Max zetten we hieronder uiteen.

Het is duidelijk, dat Isuzu veel aandacht heeft besteed aan het uiterlijk van de pick-up. De carrosserie is volledig vernieuwd en ziet er stoerder uit, de motorkap ligt hoger, de grille is groter, het vooraanzicht van de D-Max is hoekiger en de flanken aan de achterkant liggen 30 mm hoger. Bovendien heeft de pick-up een 15 mm langere wielbasis, met een korte overhang aan de voorzijde. Dit geeft de 4×4 een lekker breed en een wat agressiever aanzicht. De achterbumper is in de koets geïntegreerd en dit schmoelt lekker. Wat ons betreft is de pick-up helemaal up to date en enorm 2021.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (1-2021). Te bestellen via deze link!

Isuzu D-Max

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X