banner

Rij-indruk: GMC SIERRA AT4 1500 6.2L V8

Rij-indruk: GMC SIERRA AT4 1500 6.2L V8

Een sierlijke en stijlvolle verandering heeft de Sierra voor het bouwjaar 2022 ondergaan. De toch al elegante pick-up van GMC heeft zowel aan de buitenzijde, als binnenin een upgrade gekregen. Daar waar je aan de buitenkant echt goed moet te kijken, zijn visueel gezien de grootste veranderingen aan de binnenzijde uitgevoerd. Een werkpaard, maar dan wel een volbloed Amazone, durven we de GMC Sierra wel te noemen.

De GMC Sierra heeft een nauwe bloedband met de Chevrolet Silverado. Veel onderhuids is zelfs in te wisselen. Waar de Silverado in de USA een hardloper is, wordt de Sierra een paar treetjes hoger aangeboden en deze is voorzien van hoogwaardigere materialen en technische snufjes van de Chevrolet pick-up. Om te beginnen met het uiterlijk. Ten opzichte van het 2021 model is bij de GMC de verlichting en het front veranderd. Weg zijn de onderste verticale verlichtingselementen. De slagtanden van de koplampen staan schuiner en zijn volledig in LED uitgevoerd. De grille is meer geïntrigeerd in het koetswerk en de bumper loopt onderin verticaal over het front. De achterzijde is qua bumperwerk ook strakker gelijnd en de Sierra heeft een nieuwe en multifunctionele Multipro Tailgate. De nieuwe Sierra is even zo elegant als het oude model en toch iets strakker gelijnd.

Trots op het eindresultaat en vanaf NU verkrijgbaar: 4WD Magazine uitgave 7/8 de ‘Pick-Up Special’ + gratis DUBBEL Poster! Deze speciale editie staat geheel in het teken van verschillende vette pick-ups en aanverwante verhalen. Met recht voor de echte 4×4 liefhebber!

GMC Sierra AT4

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X