RBI weer aanwezig tijdens het 4WD Festival

RBI weer aanwezig tijdens het 4WD Festival

Reedijk Banden Import B.V. (RBI) is ook dit jaar weer aanwezig tijdens het 4WD Festival in Oss met haar exclusieve merk General Tire (SUV/4x4) en huismerk Maxxis Tyres. Op 4 september a.s. is het weer 4x4 genieten in Oss, op het mooiste stukje off-road van Nederland! Diverse standhouders, nieuwe automodellen, rallyauto’s, Dakarvoertuigen en Dakar rally demo’s maken van de dag een enerverende happening. Tevens kunnen bezoekers met hun eigen voertuig “Vrij Rijden” op de off-road baan.

General Tire

General Tire is als hoofdsponsor van het 4WD Festival nadrukkelijk aanwezig en onthult samen met partner 4WD magazine, officieel de ‘4WD General Tire Auto’. Ook vindt de kick-off plaats voor de Nederlandse General-tour 2016/2017 waarmee een landelijke actie wordt ingezet:
‘Spot de General Tire auto en maak kans op een basiscursus off-road rijden van 4WD Travel, inclusief huurauto (t.w.v. Euro 380,-). De winnaar/winnares wordt tijdens deze cursus geïnterviewd waarna het verslag van zijn/haar off-road avontuur is terug te lezen in 4WD Magazine en op www.4wdmagazine.nl.’  Bezoekers zijn van harte welkom bij de 4WD/General tent voor meer informatie over de tour, de landelijke actie en de zomer- en winterbanden van General Tire.

 

Maxxis Tyres

Ook Maxxis heeft een prominente plek op het festival. Dit jaar is er een heus Dakar dorp, waar niet alleen Maxxis Dakar voertuigen worden geëxposeerd, maar ook voertuigen van andere rijders uit de Dakar rally. Tim Coronel is wederom aanwezig met o.a. zijn Maxxis Dakar Buggies en service truck. Hij wordt vergezeld door motorcoureur Maikel Verkade uit het Maxxis Dakar Team. Natuurlijk worden de “For Dakar use only” Maxxis banden van Tim Coronel ook getoond aan het publiek. Kom langs om Tim en zijn team al je vragen te stellen en met hen op de foto te gaan.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X