4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Raptor, de no-nonsense laadvloer coating

Raptor, de no-nonsense laadvloer coating

Sinds kort hebben ze bij Auto ReGa de laadvloer coating van Raptor in het assortiment opgenomen. Oorspronkelijk is deze coating ontwikkeld voor de Amerikaanse markt als slijtvaste coating voor de laadbakken van pick-ups en bestelwagens.

In de praktijk echter is hij ook heel geschikt voor (Land Rover-) vloerplaten en -voetenbakken, -gereedschappen, -machines, kortom alles dat op een zwaar leven voorbereid moet zijn. Raptor coating wordt geleverd in het zwart, of in een kleurloze uitvoering, die door toevoeging van wat autolak exact de kleur van jouw auto is te geven. Het bijzondere van de Raptor coating is, dat hij in tegenstelling tot andere merken niet met dure installaties door professionals moet worden opgebracht, maar dat hij door iedere doe-het-zelver met een coatingspuit, of zelfs met een roller kan worden opgebracht. Raptor is waterdicht, geluiddempend, roestwerend, slijtvast en bestand tegen zaken zoals onder andere dieselolie, hydraulische oliën, alcohol en urine van vee. De Raptor producten zijn leverbaar vanuit Auto ReGa aan de Morsestraat 13 in Ede, óf op www.regashop.nl, vanwaar je de producten zonder verzendkosten kunt laten toesturen!

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X