banner

Rally van Albanië: Strik/Thijssens tweede in C2

Rally van Albanië: Strik/Thijssens tweede in C2

Van 8 tot 15 juni jl. von de 15de editie van de Rally van Albanië plaats. Op zaterdag 8 juni waren de technische keuringen, het eerste bivak in Tirana, de startceremonie en de proloog.

Deelnemers uit Oostenrijk, Italië, Finland, Denemarken, Tsjechië, etc., maar ook uit Nederland en België (45 auto’s totaal). Wijnand Strik en Marcel Thijssens, die dit verslag mogelijk maakten, deden hier voor het eerst mee en eindigden knap als tweede in hun eigen klasse en als vijfde algemeen.

Wijnand deden in Albanië mee met een Land Cruiser 100, nadat ze in 2018 aan de Tuareg Rally hadden meegedaan. Die was hen zo goed bevallen, dat ze nu hun auto bij 4×4 Service Valkenburg lieten prepareren. Zo kwam er een rolkooi in de auto, werden sportstoelen gemonteerd, modderbanden, de auto werd zo, licht mogelijk gemaakt en er kwam schokdempers van Reiger onder de auto. Wijnand en Marcel gingen alleen op stap, al hadden ze wel met 4×4 Service Valkenburg de afspraak gemaakt, dat zij een kistje met reserve onderdelen voor hen zouden meenemen. Verder troffen ze niet veel voorbereidingen.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave (12) van 4WD Magazine.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos