banner

Interesse in special(s)

2 + 1 =

Doe je mee aan de grote 12 Provincies Special in 4WD Magazine met je bedrijf?!

Als echte 4×4 specialist kent u 4WD Magazine vast. 4WD Magazine schrijft over alles dat groeit en bloeit in de 4WD-wereld van met name Nederland en België en, uiteraard wereldwijd.

Wij zijn continue in beweging om nieuwe ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Zodoende hebben we de 12 Provincies Special bedacht, waarbij we schrijven over de 4WD Specialisten binnen alle Provincies van Nederland. Per provincie uiteraard.

We willen starten met uitgave 01-2021 van 4WD Magazine en gaan per provincie een groot aantal bedrijven langs, om zodoende leuk en avontuurlijk nieuws te melden. Doet u ook mee?

 

Het idee is als volgt: 

4WD Magazine schrijft over uw bedrijf een artikel met minimaal 200 woorden en maximaal 500 in een aantal pagina’s groot artikel, samen met andere 4×4 specialisten/dealers/outdoor bedrijven uit uw provincie. Daarnaast adverteert u met een minimaal ¼ FC advertentie, ter ondersteuning van het artikel. Naast de advertentie plaatsen we een banner/logo met hyperlink van uw bedrijf op www.4wdmagazine.nl op de 12 Provincie pagina, waar u eveneens op komt te staan. Verder maken we melding op onze Sociale Media pagina’s ter ondersteuning van de promotie van uw bedrijf en onze ‘Special’.  Als u groter wenst te adverteren en/of input hebt, dan kan dit uiteraard in overleg.

 

Meer informatie en/of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Sales

Sander van Zijl

E-mail: svzijl@4wdmagazine.nl

Telefoon: +31(0)6-20396749

 

}
X