4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen
 • Vervolg 2

  Toyota Hilux 50 jaar

  De Hilux, ook wel geschreven als HiLux en Hi-Lux, is de pick-up, die wordt gebouwd door de Japanse fabrikant Toyota. De meeste ervan werden in de beginjaren als enkelcabine pick-up, of als chassis-cabine aangeboden, maar ze waren er later in meerdere carrosserievarianten. De Hilux is in de afgelopen 50 jaar flink veranderd en inmiddels uitgegroeid tot een icoon.

 • Vervolg 2

  De witte woestijn

  Achter de voorruit gezeten kan ik nauwelijks het verschil zien tussen de witte wereld om ons heen en het eind van de motorkap. Een blik op de thermometer leert, dat het buiten -25 graden is.

 • Vervolg 2

  De nieuwe Lamborghini Urus

  Automobili Lamborghini lanceert zijn derde model, de Lamborghini Urus. Als allereerste Super Sport Utility Vehicle ter wereld creëert hij een nieuwe niche in het luxesegment, met zijn ongekende kracht, prestaties en rijeigenschappen maar ook met zijn uitzonderlijke design, luxe en dagelijkse bruikbaarheid.

 • Vervolg 2

  4WD Festival in woord en beeld!

  Het was alweer de zesde jaargang van het 4WD Festival in Oss. De zon straalde en dat was ook te merken aan de bezoekersaantallen.

 • Vervolg 2

  Een jaar lang spotten

  De titel is wellicht dubbelzinnig, maar ook heel treffend. Tijdens het 4WD Festival op 04 september jl., is de aftrap gegeven voor de General Tire Tour. Een jaar lang ga ik touren in een opvallende 4x4 met daarop duidelijk zichtbare stoere promotie van General Tire. Met deze Dodge Ram ben ik het komende jaar te zien zijn op diverse evenementen in Nederland. Echter, het gaat uiteraard niet om mij, maar om de auto!

4x4 nieuws

 • Jaap Betsema met Bowler van start in Carta Rallye 2018

  Jaap Betsema met Bowler van start in Carta Rallye 2018

  De Friese bouwondernemer Jaap Betsema (44) neemt deze week met zijn Fireant Rally Team deel aan de Carta Rallye 2018. De vierde editie van deze woestijnrace vindt van 12 tot en met 19 maart in Marokko plaats. Betsema heeft voor de rally een Bowler Nemesis 4×4 rallyauto geprepareerd.

  lees meer
 • Range Rover SV Coupé

  Range Rover SV Coupé

  Land Rover is al grondlegger van het luxury SUV-segment met de introductie van de Range Rover, bijna vijftig jaar geleden. Nu zet het merk de lijnen uit voor een nieuw genre met ’s werelds eerste full-size luxury SUV-coupé: de Range Rover SV Coupé.

  lees meer
 • Wereldpremière Subaru VIZIV Tourer Concept

  Wereldpremière Subaru VIZIV Tourer Concept

  Subaru heeft op de 88e internationale autotentoonstelling van Genève de Subaru VIZIV Tourer Concept onthuld. Subaru toonde de eerste VIZIV Concept in 2013, waarna het Japanse merk haar toekomstvisie op het gebied van productontwikkeling middels een serie van VIZIV concept cars heeft gepresenteerd.

  lees meer
 • 100% elektrische Audi SUV

  100% elektrische Audi SUV

  Op de autotentoonstelling van Genève onthult Audi het prototype van zijn eerste volledig elektrisch aangedreven model. De sportieve SUV heeft het ruimteaanbod en comfort van een topklasse model en combineert dat met een zeer bruikbare actieradius. Tot aan de start van de serieproductie zijn circa 250 testvoertuigen onderweg. Audi roept het publiek op om de prototypes met hun kenmerkende camouflage te fotograferen.

  lees meer
 • Volvo XC40 is Europese Auto van het Jaar 2018

  Volvo XC40 is Europese Auto van het Jaar 2018

  De nieuwe Volvo XC40 is vandaag, in aanloop naar de Autosalon van Genève uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2018 in Europa. Het is de eerste keer dat Volvo deze prestigieuze onderscheiding wint.

  lees meer
 • de Bentley Bentayga Hybrid

  de Bentley Bentayga Hybrid

  Dit model biedt het allerbeste uit twee werelden: een geavanceerde elektromotor met oplaadbare batterij en een krachtige, efficiënte V6-benzinemotor. Met een gecombineerde CO2-uitstoot van 75 g/km (NEDC) is de Bentayga Hybrid de schoonste Bentley aller tijden.

  lees meer

4WD Shopping

 • Nieuwe lieren van Warn

  Nieuwe lieren van Warn

  ‘Beter, mooier en uitgebreider!’ Met veel tromgeroffel werd onlangs door de president van Warn bekend gemaakt: ‘Een compleet nieuwe serie lieren, die de bestaande Tabor lieren gaat vervangen”.

  lees meer

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville
Besides many drive
you can enjoy the French cuisine.
Croatia Hiking Croatia Hotel
Rough, varied and always challenging.
Poland heavy Poland Heavily
The high parts of the Sudeten Mountains provide the backdrop
for the trip to Poland

4WD Agenda

maart

23mrtallday25alldayDrenthe Weekend: Wijster(Hele dag)

april

08apralldayallday4x4 Limburg(Hele dag: sunday)

08apralldayalldayJeep Academy: Veldhoven(Hele dag: sunday)

15apralldayalldayNK Trial4x4 Sport(Hele dag: sunday)

Like ons op

X