4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

 • Vervolg 2

  Waar naar toe?

  De afsluiting van onze jaren op het Zuid-Amerikaanse continent loopt nogal anders, dan gedacht. We maken nieuwe plannen en gaan aan de slag met de eerste uitdaging: het regelen van een verscheping.

 • Vervolg 2

  Een dagtrip met Arctric Trucks Experience op IJsland

  Iedereen heeft wel ergens een bucketlist, of een ‘to do-lijstje’ liggen en/of in zijn hoofd zitten. Op die van mij stond IJsland al enkele jaren helemaal bovenaan.

 • Vervolg 2

  4WD Festival in woord en beeld!

  Het was alweer de zesde jaargang van het 4WD Festival in Oss. De zon straalde en dat was ook te merken aan de bezoekersaantallen.

 • Vervolg 2

  Een jaar lang spotten

  De titel is wellicht dubbelzinnig, maar ook heel treffend. Tijdens het 4WD Festival op 04 september jl., is de aftrap gegeven voor de General Tire Tour. Een jaar lang ga ik touren in een opvallende 4x4 met daarop duidelijk zichtbare stoere promotie van General Tire. Met deze Dodge Ram ben ik het komende jaar te zien zijn op diverse evenementen in Nederland. Echter, het gaat uiteraard niet om mij, maar om de auto!

4x4 nieuws

 • Nieuwe Volvo XC40 maakt XC-familie compleet

  Nieuwe Volvo XC40 maakt XC-familie compleet

  Volvo introduceert vandaag in het Italiaanse Milaan de nieuwe Volvo XC40. Daarmee maakt Volvo het XC-gamma compleet. Met de introductie van de nieuwe XC40 heeft Volvo voor het eerst in zijn geschiedenis drie nieuwe, wereldwijd leverbare SUV’s in het gamma in het snelst groeiende autosegment.

  lees meer
 • Militaria: voor de Franse Special Forces…

  Militaria: voor de Franse Special Forces…

  In januari 2016 maakte het Franse Direction Generale de L’Armement (DGA) bekend, dat Renault Trucks Defense een contract voor de levering van 443 nieuwe patrouille voertuigen aan de Franse Special Forces in de wacht had gesleept.

  lees meer
 • Volkswagen maakt prijzen T-Roc bekend

  Volkswagen maakt prijzen T-Roc bekend

  Volkswagen maakt de Nederlandse prijzen en uitvoeringsdetails van de nieuwe T-Roc bekend. Deze gloednieuwe, ruime cross-over wordt vanaf begin december leverbaar in drie luxe uitvoeringen. Prijzen beginnen vanaf € 25.995*. De nadruk ligt bij de T-Roc niet alleen op het verfrissende nieuwe design en z’n ruimte, maar ook op de vele innovatieve features, z’n efficiënte motoren en geavanceerde veiligheidssystemen.

  lees meer
 • Mitsubishi Motors op de Tokyo Motor Show: start van een nieuw tijdperk

  Mitsubishi Motors op de Tokyo Motor Show: start van een nieuw tijdperk

  De 45e Tokyo Motor Show* is voor Mitsubishi Motors een bijzonder event. Voor het eerst is het merk aanwezig onder de vlag van de nieuwe alliantie – het startsein van een nieuw tijdperk van voortdurende groei en duurzame ontwikkeling. Daarmee keert Mitsubishi Motors terug naar de positie waar het hoort om beter in te spelen op de veranderende toekomst.

  lees meer
 • Land Rover Discovery sleept 110 ton zware Roadtrain dwars door Australische Outback

  Land Rover Discovery sleept 110 ton zware Roadtrain dwars door Australische Outback

  De Land Rover Discovery heeft opnieuw zijn spierballen getoond door een 110 ton zware en 100 meter lange Roadtrain te verslepen over een traject van maar liefst zestien kilometer. Het beeld van een truck met zeven trailers die wordt voortgesleept door een SUV lijkt vergezocht, maar is precies wat gebeurde op de Lasseter Highway in Noord-Australië.

  lees meer
 • Outdoor Planet 2017

  Outdoor Planet 2017

  Op Outdoor Planet ontdek je de wereld van ‘offroad adventure & survival’. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je eigen voertuig klaar te maken voor de ruigste tochten, de wildste avonturen en de mooiste ontdekkingen.

  lees meer

4WD Shopping

 • International Masters of Mud Trophy

  International Masters of Mud Trophy

  Op 23, 24 en 25 Juni 2017 organiseert 4×4 Offroad Challenge Sport voor de eerste maal de ‘International Masters of Mud Trophy’ op het terrein van ORG-Nord in Grevesmühlen (Duitsland).

  lees meer
 • Warn EPIC accessoiresset in handige draagtas

  Warn EPIC accessoiresset in handige draagtas

  Het goede voornemen voor 2017: [‘Go prepared, travel with Warn’. De nieuwe Epic Warn lier accessoiresset medium duty voor een treklier tot 5.400 kg trekkracht. De ideale set, als je meer functionaliteit, bescherming en actie uit je lier wilt halen!

  lees meer

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

JoinvilleJoinville
Besides many drive
you can enjoy the French cuisine.
Croatia HikingCroatia Hotel
Rough, varied and always challenging.
Poland heavyPoland Heavily
The high parts of the Sudeten Mountains provide the backdrop
for the trip to Poland

4WD Agenda

september

16sepallday23alldayBalkan Breslau(Hele dag)

22sepallday24alldayOriginal Jeep Owners Club(Hele dag)

24sepalldayalldayNK Trial(Hele dag: sunday)

october

04octallday10alldayRally du Maroc(Hele dag) Organisatie: Rally du Maroc

04octallday05alldayBestelautoExpo(Hele dag)

06octallday08alldayOffroad Budel(Hele dag)

Like ons op

X