4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

OUTCHAIR, de verwarmde campingstoel

OUTCHAIR, de verwarmde campingstoel

Warm up your life! Dat is de slogan waarmee het Duitse Outchair haar innovatieve product ondersteunt. Koude avonden op de camping zijn volgens het bedrijf verleden tijd met de bottom heater , een verwarmd zitkussen, van Outchair.

Vanuit de praktijk ontwikkeld

Bedenker van de zit had zelf vaak last van een koude rug tijdens haar kampeertrips. Ook bij het kampvuur krijg je wel warmte van voren, maar de onderrug en zitvlak blijft een probleem wat betreft temperatuur.

Een zoektocht op het internet bracht haar niet de oplossing die zij zocht, waarna zij besloot zelf haar idee uit te werken. Na een ontwikkelingsperiode van 2 jaar, is de Outchair ontstaan.

Twee in de stoel geïntegreerde infrarood verwarmers, zorgen voor een behaaglijke warmte in rug en zitvlak, waar u ook bent. En de handige draag handles laten u de bottom heater makkelijk meenemen.

Geïntegreerd in de kussens is de accu. Spatwaterdicht, mooi weggewerkt, maar toch goed bereikbaar. De accu is tegelijk het bedieningspaneel. Per lading gaat de accu 3 tot 5 uur mee, afhankelijk in welke van de 3 verwarmingsstanden u deze stelt. De accu is zo’n 400 x op te laden. En ook separaat te vervangen.

De bottom heater is verkrijgbaar in zwart en olijfgroen.

Vele toepassingen

Niet alleen is de Outchair bottom heater ideaal voor kampeerders, maar ook watersporters, sportvissers en voetbalfans maken zich het leven comfortabeler met de verwarmde zitjes.

U legt de bottom heater als kussen in uw eigen campingstoel. En op plekken waar u geen rugleuning heeft, maakt u met de verstelbare gordels van de bottom heater een stabiele zitplaats.

De bottom heater kan trouwens ook worden opgevouwen, waardoor je een ‘envelop’ krijgt, waarin je je voeten behaaglijk kunt verwarmen.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X