4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Opening 3e eigen vestiging CAMPWERK

Opening 3e eigen vestiging CAMPWERK

Afgelopen zaterdag 1 april is op feestelijke wijze de 3e vestiging van de Duitse producent van daktenten en tenttrailers, CAMPWERK, geopend. Naast de hoofdvestiging in Mülheim a/d Ruhr, en de Nederlandse vestiging in Leek, kan men nu ook permanent het CAMPWERK assortiment bezichtigen in Dörzbach, in de zuidelijke deelstaat van Duitsland, Baden-Würtemberg.

Rechtstreekse levering aan de kampeerder

CAMPWERK heeft als doel om een product te bieden aan de kampeerder die exact aansluit bij zijn of haar behoeften. Bij deze strategie hoort een direct contact met diezelfde kampeerder, zonder tussenkomst van een dealer indien mogelijk. Om dichter bij de klantengroep in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te zijn, opende CAMPWERK afgelopen zaterdag haar 3 vestiging. Van hieruit zal het gehele assortiment te zien zijn, en is de klant minder afhankelijk van tijdelijke beurzen om het product te komen zien. Vanuit de vestiging zullen ook de leveringen plaatsvinden. Productie blijft in Mülheim a/d Ruhr.

Frank Kürsten, al jarenlang werkzaam in de kampeerbranche en woonachtig in de regio, is verantwoordelijk voor CAMPWERK Süd. “Wij zien dat een groot deel van onze klanten uit het zuidelijke deel van Duitsland komt. Met een vast punt in deze regio, kunnen we deze doelgroep nog beter bedienen én zijn we dichter gesitueerd bij mogelijke klanten in Oostenrijk en Zwitserland, waar ook veel potentie voor onze tenttrailers is. In het afgelopen jaar hebben we in die landen voor het eerst deelgenomen aan beurzen. En met succes!”

CAMPWERK Nederland

Sinds mei 2016 is de vestiging in Nederland geopend. Vanuit hier wordt de Nederlandse markt bediend. Michael Krämer, eigenaar van CAMPWERK vertelt: “Eind 2015 hebben we besloten om de stap buiten Duitsland te maken. Ik heb bewust gekozen voor een structurele aanpak, waarbij we hebben gewacht totdat ons product geheel was uitontwikkeld en geen kinderziektes meer heeft, én dat onze organisatie volwassen is geworden. De Nederlandse markt is een grote en belangrijke markt voor tenttrailers en we zien dat onze aanpak zijn vruchten afwerpt. Vooral de directe benadering, het nauwe klantcontact vanuit Leek, zorgt voor dit succes. Door de goede resultaten in Nederland, hebben we besloten om een 3e eigen vestiging in Zuid-Duitsland te openen. In de planning ligt om t.z.t. ook in Noord- en Oost- Duitsland een vestiging te starten. Heel belangrijk blijft om onze groei gecontroleerd te laten zijn. Dat vergt veel aandacht, maar met het team dat we om ons heen hebben verzameld, heb ik daar het volste vertrouwen in”.

CAMPWERK

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen
4WD Magazine Webshop
Smiley face

Ga naar onze webshop voor de laatste dvd’s, boeken, en miniaturen.

> Bekijk de webshop
X