4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Opel komt met nieuwe crossover: CROSSLAND X

Opel komt met nieuwe crossover: CROSSLAND X

Opel introduceert een nieuw model naast Opels huidige SUV, de MOKKA X. De nieuwkomer krijgt de naam Opel CROSSLAND X. Met dit model speelt Opel in op de vraag naar sportieve en ruime crossovers. De naam is nieuw, anders en enerverend en sluit aan bij het karakter van deze auto.

“In het B-segment zoeken klanten ook naar meer zinnenprikkelende modellen”, aldus Opels CMO, Tina Müller. “Met de CROSSLAND X spelen we daarop in. We bieden een auto met een opwindend design en de voordelen van een SUV voor een urban lifestyle – flitsend in de stad, zelfverzekerd op de lange afstand. Dit is de auto voor liefhebbers van actieve en sportieve uitstapjes en degenen welke op zoek zijn naar een praktische auto met genoeg ruimte voor de kinderen en de boodschappen.”

Sinds 2010 zijn de verkoopcijfers van SUV’s en crossovers vervijfvoudigd. De Opel CROSSLAND X profiteert van deze ontwikkelingen en zal de verkopen van Opel in dit marktsegment verder aanjagen. De komst van CROSSLAND X is het begin van een crossover-offensief in 2017. De toevoeging van een extra productcategorie in de bestaande portfolio die zich uitstrekt van de ADAM tot aan de Zafira.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X