4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Onvervalst off-roaden in de ‘Rally Albania’

Onvervalst off-roaden in de ‘Rally Albania’

Albanie is een prachtig land op de Balkan met meer bergen, dan dalen. Een land, waar de tijd stil lijkt te staan en waar asfaltwegen iets bijzonders zijn. Het land ook, waar de ‘Rally Albania’ wordt georganiseerd, een onvervalste off-road wedstrijd.

Maurice Ubachs en Maurice van Weersch van 4×4 Service Valkenburg reden hier mee. Het werd een stap van de snelheid van de klassieke rallyraid naar avontuur in de bergen.

De Rally Albania is een wedstrijd van acht dagen met die bivaks en een marathonetappe in Voskopje. Na de start in Tirana is vrijwel de hele wedstrijd onverhard, verbinding of niet. ‘Je rijdt over een grote verbindingsweg tussen twee dorpen, maar verwacht daar vooral geen asfalt’. Lacht Maurice van Weersch. ‘We zijn er heel open in gegaan. We hadden geen idee, wat we konden verwachten en het bleek een off-road paradijs!’

4x4 Service Valkenburg

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X