Onbezorgd genieten met de Tembo 4×4 daktent

Onbezorgd genieten met de Tembo 4×4 daktent

Intens genieten, onbekommerd slapen en uitgerust wakker worden: bij Tembo 4x4 hebben ze de klassieke en stijlvolle daktent nog beter gemaakt. Dankzij hun eigen ontwerp en alle extra’s slaap je op reis nog beter, dan thuis in je eigen bed!

De Tembo 4×4 daktent is in Nederland ontworpen en is een kwaliteitsproduct met een uitstekende prijs. Deze hoogwaardige daktent met 380g Rip-stop polycotton canvas biedt comfort tijdens elke vakantie. Je slaapt goed, dankzij de uitstekende ventilatie en het isolerende dubbele dak en je ligt lekker op het beste matras, dat ze konden vinden. Goed uitgerust geniet je het beste van je reis!

Tembo 4×4 heeft een daktent voor elke situatie, van klein tot groot. De Classic 1.4 is het basismodel, 140 cm breed en 235 cm lang, voor 2 personen. De 1.6 is 160 cm breed en biedt een zee aan ruimte. Wil je met het hele gezin op pad, neem dan de 1.9. Met 190 * 235 cm biedt dit model ruim 4,5 m2 comfort! Alle daktenten zijn ook leverbaar als comfortabele ’Tourer’ met 70 cm extra overhang en de optionele luxe ondertent, waarmee je een compleet weerbestendig bivak opbouwt.

Woestijn, bosrand, of liever een kampeerterrein? Met de Tembo 4×4 daktent kun je slapen, waar je stopt. Hoog en droog kijk je over alles en iedereen uit, veilig voor alles dat kruipt en kriebelt. De grote ramen geven je een prachtig uitzicht rondom en dankzij de muggennetten geniet je zonder zorgen van de buitenlucht. Wil je het liever donker? Rits alles dicht en doe de ingebouwde led-verlichting uit voor een perfecte nachtrust!

De Tembo 4×4 daktent is een stijlvol ontwerp, gemaakt met moderne materialen en doordachte details. Tembo 4×4 laat zien, dat klassiek niet ouderwets hoeft te zijn. Zo is de geïsoleerde bodem van lichtgewicht materiaal en het frame heavy duty en windbestendig uitgevoerd. Praktische extra’s zijn bij Tembo 4×4 inclusief: de extra lange schuifladder schuift altijd weer in, ook in het zand, of de modder. Voor schoenen en kleding zijn handige opbergvakken beschikbaar, zodat je nooit in de rommel zit.

Het in- en uitvouwen van de Tembo 4×4 daktent gaat als vanzelf. Dankzij stevige naden en dubbele stof kun je dat zo vaak doen, als je wilt. De Tembo 4×4 daktent is geschikt voor intensief gebruik, het jaar rond. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan biedt Tembo 4×4 ouderwetse service: no-nonsense garantie met gratis vervangende onderdelen, of gewoon een nieuwe tent. Dat doen ze met plezier, want van de meeste klanten krijgen ze prachtige vakantiefoto’s toegestuurd!

Reizen met de daktent is enorm populair, er is een hele gemeenschap van daktent-kampeerders, die je overal ter wereld terugziet. De eigenaren van de Tembo 4×4 daktent herken je natuurlijk aan de uitgeslapen look. Wereldreis, kampeertocht, of gewoon een weekeinde weg, met een Tembo 4×4 daktent op je 4×4 maak je het mee!

Tembo4x4
Hoek 54A, 5571 GK Bergeijk

+31(0)497-760030 | info@tembo4x4.com www.tembo4x4.com

Tembo4x4

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply

1 reactie

  • Saelens Harry
    17/10/2019, 5:19 pm

    Ben nog steeds op zoek naar een 1.40 breed daktent 2de hands. Hebben jullie die in voorraad ? Ik hoor het graag. Gr.

    REPLY
X