banner

Offroadcampertrailers.eu

Offroadcampertrailers.eu

De naam Offroadcampertrailers.eu geeft gelijk aan, waar ze mee bezig zijn. Inderdaad, met die stoere, stevige, ruime off-road vouwwagens voor achter je 4×4! En de mensen die de voorkeur geven aan een off-road caravan, die hebben ze ook!

De mensen van Offroadcampertrailers.eu komen regelmatig in Australië en daar kijk je je ogen uit door de uitgebreide keuze aan kampeermiddelen voor vakanties in de Outback. In Europa is het dan maar behelpen, maar daar hebben ze wat aan gedaan: nu hebben ze in het programma onder andere de Cruizer Highside en de Telegraph LT off-road campertrailers. Dit zijn 2 tot 4/5 persoons ‘vouwwagens’ met een slaapcabine en aparte zithoek, beide van de grond af. In juni komt er uitbreiding in de vorm van de Great Sandy Desert, een double folded off-road campertrailer, die voor én achter slaapcabines heeft. Tussenin is een ruime zithoek, die eventueel ook nog tot slaapplek kan worden omgebouwd. Plek genoeg dus in deze nieuwkomer. 

En dan het off-road caravannieuws, want dat hebben ze zeker! In april komen de eerste Gibson 460X’en binnen: lekker ruime 2/3 persoons caravans met douche/toilet binnen, airco, verwarming en genoeg opbergruimte aan boord. Vanaf juni komt de eerste Gibson 460XE binnen met slaapruimte voor 4 personen (ruim 2 persoons bed en stapelbed), airco, verwarming, douche/toilet binnen. Mochten deze twee uitvoeringen je te groot zijn, ook de Gibson 360X komt rond deze periode binnen. Stukje compacter en net zo compleet. Neem ook een kijkje op de website: www.offroadcampertrailers.eu & www.offroadcaravans.eu

Gehele uitgebreide ‘Offroad/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ lees je in 4WD Magazine uitgave 5, te bestellen via deze link!

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos