Off-road weekend in Landsard

Off-road weekend in Landsard

OCB en Roan 4x4 presenteren met trots het volgende evenement; Off-Road weekend in Landsard sponsored by 4WD Magazine. Het gehele weekend zal Landsard worden bezet. Ditmaal niet alleen met 4x4 rijden maar in combinatie met andere activiteiten. Het strand wordt erbij betrokken en er zal een heus outdoor beurs staan.

Ook voor de mensen die eens willen kennismaken met de 4×4 hobby is er genoeg entertainment voorzien:
->Ze kunnen meerijden met een offroad buggy of een gewone 4×4.
->Quadrijden voor de kinderen
->Springkasteel
->Rc auto’s
->Strandbar

Naast het vrij rijden op Landsard is er ook een roadbook voorzien voor de mensen die niet enkel terrein willen rijden. Deze wordt uitgestippeld door de in house 4×4 specialist, dus aan uitdaging zal het zeker niet ontbreken.

Je mag zaterdag eigenlijk niet naar huis vertrekken! ’s Avonds is er namelijk een beachparty voorzien op het strand van Landsard met beachbar en DJ.
Voor de feestvierders en 4×4 rijders is er ook camping voorzien op het domein van Landsard, dus je kan er zondag direct terug invliegen.

De mensen die van zaterdag op zondag blijven overnachten worden voorzien van een BBQ die tot in de puntjes zal worden verzorgd. Hieraan deelnemen? Stuur de organisatie dan even een privé berichtje via Facebook. Meer informatie op: www.facebook.com/teamlompenbot

Landsard

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X