banner

Off-road safari in Nederland en naar 3.200 m hoogte

Off-road safari in Nederland en naar 3.200 m hoogte

‘Mijn camper is een compacte dagelijkse auto die ik op vakantie kan uitklappen. Meestal verplaats ik me met mijn vriendin (en soms 2 kinderen) op de fiets en met het openbaar vervoer. Maar als het alleen met de auto kan, is mijn Land Rover Defender 110 Stationwagon een prima stadsauto voor 5 personen.’ Aan het woord is Ad van Dortmond, liefhebber.

In Gelderland, Brabant en Limburg is heel veel moois te beleven. Lekker ‘green lanen’ over kleine en onverharde wegen door landbouwgebieden en langs de natuur. Fraaie boerderijen, dorpen en steden en vaak zie je bijzondere cultuur en wilde dieren. Je geniet optimaal tijdens een picknickstop op een mooi plekje, of tijdens een wandeling.

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 11-2021, te bestellen via deze link.

Off-road safari

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X