4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Noodkreet Super Opkikkerdagen 4 en 5 november

Noodkreet Super Opkikkerdagen 4 en 5 november

www.opkikker.nl

Beste 4×4 rijders, vrienden van Stichting Opkikker,

Stichting Opkikker benadert jullie met een noodkreet, we hopen met jullie hulp dit laatste eindje tot een succes te kunnen maken voor de doelgroep.

Zoals velen van jullie weten zullen we zowel aankomende vrijdag als zaterdag een Super Opkikkerdag met activiteiten op het strand organiseren. Dit jaar lukt het helaas niet, mede door de korte termijn waarop de verzoeken zijn uitgezet, om een groep enthousiaste 4×4 rijders te vinden voor het parcours en de fotoshoot. Extra spijtig, te meer omdat we, met name op 5 november, bijzonder veel families met een kindje in een rolstoel aangemeld hebben staan. Deze families gaan normaliter met de 4×4 vanaf de Eemhof naar het strand.

Hoewel velen van jullie al in een reactie hebben laten weten helaas niet te kunnen, willen wij jullie heel graag vragen om dit verzoek voor ons in jullie netwerk te verspreiden om zo hopelijk toch nog aan voldoende aanmeldingen te komen.

Wij horen ontzettend graag van jullie,

Met hartelijke groeten,

Daphne Alosery

Relatiebeheer

(aanwezig: di, woe, vrij)

(mail wordt niet gelezen op ma, do en tijdens evenementen)

Stichting Opkikker
Kerkstraat 92
1354 AC Almere-Haven

06-28659438
036-5386660 
www.opkikker.nl
daphnealosery@opkikker.nl

 

Over Stichting Opkikker

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden.

Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden.

Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin.

Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen
4WD Magazine Webshop
Smiley face

Ga naar onze webshop voor de laatste dvd’s, boeken, en miniaturen.

> Bekijk de webshop
X