4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Nissan Titan XD ‘Project Basecamp’

Nissan Titan XD ‘Project Basecamp’

Heb je ook zo’n zin om je kampeerspullen bij elkaar te pakken en lekker te gaan off -roaden? Nissan wil je daarbij helpen en introduceerde op de ‘Overland Expo 2017 West’ bij Flagstaff , Arizona, USA, het ‘Project Basecamp’.

Het concept heeft als basis de 2017 Nissan Titan XD Pro-4X en wil niks anders dan overlanders interesseren om voor hun hobby een Nissan aan te schaff en. Nissan geeft zelf aan, dat het met de Titan XD Pro-4X wil laten zien, dat de auto een geweldige basis vormt voor een avontuurlijke vakantie. De Titan op de foto’s heeft een bodylift van 3 inch ondergaan, heeft zelfnivellerende luchtvering en 17 inch beadlock wielen met 35 inch banden van Nittro. Ook de bumpers zijn nieuw (voorbumper met lier), alsmede de spatbordverbreding en nog wat zaken, die het off -roaden nog plezieriger maken. Op de Titan schroefde Nissan een roof rack, waarop een daktent en nog wat zaken werden gemonteerd, die je bij het kamperen, of off -roaden van pas kunnen komen, zoals extra water, een schep, enz. Oh en mocht je dan nog niet voldoende bergruimte hebben, dan is er ook nog een aanhanger beschikbaar, speciaal ontworpen voor off -road gebruik.

Nissan Titan XD Nissan Titan XD

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X