Nissan Destination Frontier

Nissan Destination Frontier

Nissan verkocht in 2018 maar liefst 79.600 Nissan Frontiers en wil dat aantal in 2019 graag flink overtreffen. Dat denkt het onder andere te kunnen bewerkstelligen met het laten zien van de Nissan Destination Frontier, een avontuurlijke camper.

Basis voor de Destination Frontier is een Crew Cab SV 4×4 Midnight Edition. Die werd door Nissan voorzien van een drie inch lift en een setje off-road banden, waarmee je gerust het terrein in kunt. Maar hoe meer je met je auto in het terrein kunt doen, hoe groter ook de behoefte om de auto tegen van alles en nog wat te kunnen beschermen. Nissan voegde skid plates toe, treeplanken en een nieuwe bumper voor, waarin een dikke Warn lier ervoor moet zorgen, dat je je uit de meest penibele situaties moet kunnen redden.

Het dak van de Frontier is voorzien van een rek over de hele lengte van het dak, waarop tevens een daktent is geplaatst. Ook zorgt dat rek ervoor, dat je aan de zijkanten bijvoorbeeld een jerrycan, of een paar rijplaten of iets dergelijks kunt bevestigen.

Mocht je tot aanschaf van deze Destination Frontier willen overgaan, weet dan, dat dit slechts een demonstratie van Nissan was om te laten zien, wat je met de Frontier allemaal kunt doen. Overigens zijn alle accessoires én de auto natuurlijk los te koop.

 

X