Nieuwe Toyota Hilux Challenger daagt ondernemers uit

Nieuwe Toyota Hilux Challenger daagt ondernemers uit

De Dakar Rally is voor autocoureurs een van de grootste uitdagingen ter wereld. De 2019-editie is onlangs met grote voorsprong gewonnen door Toyota GAZOO Racing met Toyota coureur Nasser Al-Attiyah achter het stuur van een Toyota Hilux.

  • Extra complete uitrusting van onverwoestbare pick-up
  • Standaard met onder meer Toyota Go navigatiesysteem
  • Met Challenger pakket extra uitdagend design
  • Prijzen vanaf 29.490 euro, voordeel tot 4.393 euro

Toyota daagt nu ondernemers in Nederland uit met een nieuwe tijdelijke uitvoering van de onverwoestbare Hilux, de Challenger. De prijzen beginnen bij 29.490 euro excl. bpm en btw. Het voordeel kan oplopen tot 4.393 euro.

De nieuwe Toyota Hilux Challenger is leverbaar als Xtra Cabine Van 4×4. De pick-up is breed inzetbaar met een laadvermogen van ruim 1.100 kilogram en een trekvermogen van zelfs 3.500 kilogram. Met zijn inschakelbare 4×4-aandrijving inclusief sperdifferentieel op de achteras kan de Hilux Challenger elke terreinuitdaging aan en is hij onoverwinnelijk in het terrein. De Challenger ziet er met het optionele Challenger pakket ook nog eens extra uitdagend uit, met spatbordverbreders, 18-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, pushbar en matzwarte roll-overbar. De fraaie tonneaucover is in dit geval uitgevoerd in de carrosseriekleur.

– Persbericht

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply

1 reactie

X