Nieuwe Land Rover Discovery Sport

Nieuwe Land Rover Discovery Sport

De Land Rover Discovery Sport is vernieuwd om hem efficiënter, technologisch geavanceerder en praktischer te maken, zodat de inzittenden altijd veilig en comfortabel zullen kunnen reizen. De Discovery Sport staat voor vrijheid. Of het nu om het dagelijkse woon-/werkverkeer gaat, of om spannende off-road-avonturen met, of zonder het gezin.

De Discovery Sport is gebaseerd op het nieuwe Premium Transverse Architecture-platform (PTA) van Land Rover, dat een 13% stijvere carrosserie dan zijn voorganger garandeert. Het ruimtelijke 5+2-persoonsinterieur van de nieuwe Discovery Sport is compleet vernieuwd en voorzien van een geheel nieuw infotainmentsysteem, innovatieve conectiviteitsfuncties en een flexibel interieur met tot wel 24 configuraties. Een nieuwe, geëlektrificeerde aandrijflijn is leverbaar (een 48-volt mild hybride aandrijflijn) om emissies en brandstofverbruik te reduceren. Een PHEV-aandrijflijn en een drie cilinder benzinemotor volgen later dit jaar.

De praktische kwaliteiten van de Discovery Sport zijn uitgebreid met diverse kleine opbergmogelijkheden en met een 20% grotere benzinetank.

Uitstraling

De nieuwe voor- en achterbumper, grille en LED-verlichting voor en achter geven de Discovery Sport een krachtiger uitstraling. De Land Rover Discovery Sport is voor het eerst ook optioneel leverbaar met lichtmetalen 21 inch wielen (twaalf designs).

Lees het gehele artikel in uitgave 7/8 van 4WD Magazine.

Land Rover Discovery Sport

 

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X