4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Nieuw model Subaru

Nieuw model Subaru

Subaru heeft vandaag aangekondigd dat de geheel nieuwe midsize SUV die momenteel ontwikkeld wordt, de naam Ascent meekrijgt. De auto, die alleen in Amerika leverbaar wordt, beschikt over drie zitrijen en zal als design concept ‘Subaru Ascent SUV Concept’ voor het eerst te zien zijn op de 2017 New York International Auto Show.

Binnen- en buitenzijde zijn volgens Subaru’s designthema ‘Dynamic x Solid’ ontworpen. De Subaru Ascent SUV Concept beschikt over drie volwaardige zitrijen en een uitgebreide functionaliteit die typisch is voor een Subaru.

De productieversie van de Ascent zal gebouwd worden op het Subaru Global Platform, een door Subaru ontwikkeld en gebouwd platform dat nog veiliger en stijver is en voor meerdere modellen kan worden gebruikt.

De Ascent beschikt over een nieuw ontwikkelde, directingespoten boxermotor met turbo. Het model zal worden gebouwd in Subaru’s Amerikaanse fabriek, Subaru of Indiana Automotive, Inc. en wordt vanaf 2018 alleen op de Noord-Amerikaanse markt verkocht.

Belangrijkste specificaties van de Subaru Ascent SUV Concept
Afmetingen (totale lengte x breedte x hoogte): 5.050 × 1.990 × 1.840 mm
Wielbasis: 2.970 mm
Bandenmaat: 275/50 R21
Aantal zitplaatsen: 7

Subaru Ascent SUV

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X