banner

Nieuw leven Fiat Panda met Filling Pieces

Nieuw leven Fiat Panda met Filling Pieces

Het Amsterdamse modemerk Filling Pieces brengt een limited edition capsulecollectie uit in combinatie met hun nieuwste ontwerp samenwerking met autorestauratiespecialisten Differs.

Samen hebben ze twee Fiat Panda’s uit de jaren ‘80 nieuw leven ingeblazen, aangepast in het kleurenpalet en de materialen van de huidige collecties van het merk.

De Fiat Panda werd voor het eerst uitgebracht in de jaren ‘80 en werd ontworpen als een toegankelijke, gemakkelijk te onderhouden en robuuste auto, die utilitarisme in het dagelijks leven bracht. Filling Pieces en Differs Group spoorden twee originele 4×4-modellen op – één in Italië en één in Nederland – en brachten samen het grootste deel van het jaar door met het hermodelleren en opnieuw ontwerpen van de twee auto’s. Filling Pieces breidde de samenwerking ook uit met een capsulecollectie schoenen en kleding.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (4-2022), te bestellen via deze link.

WIN WIN WIN

In samenwerking met Filling Pieces mogen we een prachtig paar schoenen weggeven. Klein tipje van de sluiter; lees de vierde editie van 4WD Magazine dus maar goed, want wie weet win jij straks deze ‘Differs X Filling Pieces Curb Line shows’. 

De twee versies van de Fiat Panda 4×4 modellen zijn geïnspireerd op de winter- en zomercollectie van Filling Pieces. Geef antwoord op de vraag en maak kans: Wat zijn de namen van deze collecties die de oorspronkelijke bedoeling van de veelzijdigheid van het voertuig aanspreken?

Stuur een email naar 4wd@4wdmagazine.nl en wie weet sleep jij deze limited Edition in de wacht.

Filling Pieces

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X