New Land Rover Defender klaar voor het avontuur

New Land Rover Defender klaar voor het avontuur

Vlak voor het ter perse gaan van uitgave 10 kreeg 4WD Magazine de eerste gegevens over de nieuwe Land Rover Defender, het ‘icoon dat opnieuw is uitgevonden’, zoals Land Rover het zelf graag formuleert. Inmiddels is er meer naar buiten gekomen en dat willen we onze lezers uiteraard niet onthouden.

‘De New Defender is klaar voor het avontuur’, vindt Land Rover . Hij moet op plekken kunnen komen, waar andere auto’s moeten opgeven. Het karakteristieke uiterlijk van de iconische Defender is vertaald naar een modern ontwerp. Dankzij vier Accessory Packs en een uitgebreid assortiment individuele accessoires kunnen klanten de New Defender volledig personaliseren.

In zeventig jaar tijd heeft Land Rover wereldwijd de harten van ontdekkingsreizigers, hulporganisaties en avonturiers veroverd. De Defender heeft zich in de extreemste omstandigheden bewezen. De New Defender completeert het Land Rover-gamma, dat verder bestaat uit de Discovery familie (Discovery en Discovery Sport) en de Range Rover familie (Evoque, Velar, Sport en Range Rover). De New Defender 110 verschijnt in het eerste kwartaal van 2020 op de markt. De New Defender 90 met kortere wielbasis wordt op een later moment geïntroduceerd.

Lees het gehele artikel in de nieuwe (11) uitgave van 4WD Magazine.

Land Rover Defender

PROFITEER MEE & ADVERTEER IN ONS KERSTNUMMER!

X