4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Nergens slaap je zoals in een Tembo 4×4 Daktent!

Nergens slaap je zoals in een Tembo 4×4 Daktent!

De Tembo 4x4 daktent is de klassieke daktent zoals die je kent, maar dan beter! De stevige ademende stof, de uitstekende afwerking, het comfortabele matras en de verrassende prijs maken de Tembo 4x4 daktent tot een uitstekende metgezel op reis. Waar je ook heengaat, nergens slaap je beter!

Tembo 4×4 is hét Nederlandse merk voor 4×4-accessoires. Ontwerp en productie gebeuren zoveel mogelijk in eigen huis om kwaliteitsproducten voor een goede prijs te kunnen leveren. Van een roof rack tot de revolutionaire Tembo 4×4 e-LV, de elektrische auto op basis van de LandCruiser voor de mijnbouw, Tembo 4×4 maakt het zelf!

Uitgangspunt voor de Tembo 4×4 daktent is de klassieke daktent, die je open vouwt. Uitgeklapt heb je een beschutte instap en enorm veel binnenruimte. Ingeklapt is het een compact pakket, zodat je op een standaard Tembo 4×4 roof rack genoeg plek overhoudt voor extra verlichting, jerrycanhouders, zandplaten, enz. Hét kwaliteitskenmerk van de Tembo 4×4 daktent is de ademende stof, 380G Rip-Stop Poly-Cotton Canvas. Dankzij de hoge kwaliteit stof en de uitstekende verwerking lig je in een goed geïsoleerde, ademende en wa

terdichte daktent, vergelijkbaar met de duurste modellen uit Zuid-Afrika, of Australië. De ramen in de daktent kun je volledig los ritsen, zodat je optimaal van het uitzicht kunt genieten. Ventilatie en comfort gaan hand in hand, dankzij de klamboenetten in elke opening. Ritsen in de voor- en achteringang zorgen ervoor, dat de tent volledig kan worden afgesloten; een goede nachtrust is gegarandeerd! In de Tembo 4×4 daktent ligt geen dun matrasje, maar een comfortabel 60mm dik matras met een prettige uitwasbare hoes. De bodem van de tent bestaat uit geïsoleerd aluminium-/kunststof sandwichplaat en het frame is met 16mm buizen stevig genoeg voor jarenlang gebruik. De tredes van de ladder zijn vriendelijk voor blote voeten: je klimt comfortabel en veilig in en uit de tent. In de Tembo 4×4 daktent hou je het altijd droog en comfortabel, dankzij de praktische Flysheet. Tijdens een koele zomernacht houdt de tent de warmte goed vast en overdag beschermt hij tegen de brandende zon. De grote oversteek aan de zijkanten biedt beschutting tegen regen en wind, je kunt de ramen in de tent met een gerust hart open laten staan.

De Tembo 4×4 daktent is leverbaar in drie maten en twee types. De ‘daktent Classic 1.4’ is het compacte model, geschikt voor twee personen en 1.40m breed. Meer ruimte heb je in de ‘daktent Classic 1.6’ en wil je met het hele gezin op pad dan biedt de ‘daktent Classic 1.9’ een bed van maar liefst 2.40m bij 1.93m! De Tourer onderscheidt zich van de Classic door de extra oversteek van 70cm. Ook dit model is leverbaar in de breedtes 1.40m, 1.60m en 1.90. Je stapt altijd droog in en kunt eenvoudig een optionele ondertent gebruiken voor nóg meer comfort en extra binnenruimte naast je auto. Maak je met de Tourer en ondertent je bivak compleet. Waar je ook heen wilt, of je op expeditie gaat, een overland trip rond de wereld, of gewoon op vakantie: de Tembo 4×4 daktent is je ideale metgezel. Compact en praktisch als Classic 1.4, of ruim en comfortabel als Tourer 1.9 met ondertent. Ook voor jouw auto, bestemming en budget is er een Tembo 4×4 daktent!

Tembo 4×4 Rooftop tents/FD 4×4 Centre Hoek 54A 5571 GK Bergeijk T. +31(0)497-760030 E: info@fd4x4centre.nl I. www.fd4x4centre.nl

FD 4x4 Centre

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X