4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Mitsubishi Motors op de Tokyo Motor Show: start van een nieuw tijdperk

Mitsubishi Motors op de Tokyo Motor Show: start van een nieuw tijdperk

De 45e Tokyo Motor Show* is voor Mitsubishi Motors een bijzonder event. Voor het eerst is het merk aanwezig onder de vlag van de nieuwe alliantie – het startsein van een nieuw tijdperk van voortdurende groei en duurzame ontwikkeling. Daarmee keert Mitsubishi Motors terug naar de positie waar het hoort om beter in te spelen op de veranderende toekomst.

Een baken voor de toekomst van Mitsubishi Motors is de e-EVOLUTION CONCEPT: een vlaggenschip onder de conceptcars dat de toekomstvisie van het merk vertaalt.

Het high-performance conceptmodel combineert Mitsubishi’s kenmerkende 4WD-technologie met elektrische aandrijving en geavanceerde technologie op het gebied van kunstmatige intelligentie. De techniek is verscholen onder de aerodynamische carrosserie van een stijlvolle SUV-coupé.

*De 45e Tokyo Motor Show wordt gehouden in het Tokyo Big Sight beursgebouw. De show is 25 en 26 oktober 2017 geopend voor de pers en van 27 oktober tot en met 5 november 2017 voor het publiek.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X