banner

Militaria 4×4 nieuws

Militaria 4×4 nieuws

AMZ Kutno – TUR 7 AMZ-Kutno uit Polen heeft meer details vrijgegeven over de TUR 7, die het bedrijf al in september onthulde op de International Defence Industry Exhibition MSPO 2022 in Kielce, Polen. De TUR 7werd toen getoond in een lichte ambulance uitvoering en is een uitbreiding van de grote TUR familie van voertuigen,

AMZ Kutno – TUR 7

AMZ-Kutno uit Polen heeft meer details vrijgegeven over de TUR 7, die het bedrijf al in september onthulde op de International Defence Industry Exhibition MSPO 2022 in Kielce, Polen. De TUR 7werd toen getoond in een lichte ambulance uitvoering en is een uitbreiding van de grote TUR familie van voertuigen, door AMZ-Kutno geproduceerd.

Concept Wirus SOF

Ook tijdens de beurs MSPO 2022 in Kielce liet de Poolse fabrikant Concept de lichtgewicht 4×4 Wirus SOF zien. Basis is de Wirus 4 Zmija van het Poolse leger, een long-range verkenningsvoertuig. De Wirus SOF werd ontwikkeld na feedback van het Poolse Ministerie van Nationale Defensie (MND) als een multirole platform, dat in staat is missies te ondersteunen zoals long-range verkenning, special forces operaties en command-and-control.

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 12-2022, te bestellen via deze link.

Militaria 4x4

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

X