banner

Met de UAZ pick-up start je je off-road avontuur

Met de UAZ pick-up start je je off-road avontuur

UAZ is een heuse 4×4 fabrikant, oersterk, degelijk en gemaakt om op alle denkbare situaties voorbereid te zijn. En daar waar je in vroegere tijden niet meer dan een stuur, gaspedaal, versnellingspook, de hoognodige meters en een zitvlak kreeg voorgeschoteld, zit UAZ in de lift en word je bij de huidige modellen ook de nodige luxe geserveerd.

De UAZ pick-up is hier een fraai voorbeeld van. Deze pick-up variant van de Patriot, kenmerkt zich door functionaliteit, is voorzien van een hedendaags design en heeft meerdere comfortopties, waardoor je de auto ideaal voor werk of andere activiteiten kunt gebruiken. De UAZ pick-up combineert vermogen en betrouwbaarheid met veel flexibiliteit en comfort. LED-verlichting is hier een voorbeeld hiervan. De vier parkeersensoren in combinatie met de achteruitrijcamera zijn hier voorbeelden van. En voor het echte 4×4-werk kun je de terreinknop indrukken. Dan biedt de pick-up antislip- en remsystemen voor off-road rijden. Je hebt de beschikking over difflocks en het HCC (backstartsysteem) voorkomt, dat je UAZ achteruit spurt op het moment dat je je voertuig op een helling start.

Trots op het eindresultaat en vanaf NU verkrijgbaar: 4WD Magazine uitgave 7/8 de ‘Pick-Up Special’ + gratis DUBBEL Poster! Deze speciale editie staat geheel in het teken van verschillende vette pick-ups en aanverwante verhalen. Met recht voor de echte 4×4 liefhebber!

UAZ

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X