Maserati Winter Experience

Maserati Winter Experience

De Maserati Winter Experience trapt op een spectaculaire manier af met de Snow Polo World Cup in St. Moritz, waarvan Maserati de officiële sponsor is. De winteractiviteiten van het merk met de drietand bestaan uit events, testritten en displays in de meest prestigieuze wintersportgebieden: St. Moritz, Kitzbühel, Ortisei en Selva in de Dolomieten, Baqueira en Andorra in de Pyreneeën.

Tijdens de Maserati Winter Experience – die in vijf landen wordt gehouden – kunnen klanten en liefhebbers kennismaken met de sportieve kwaliteiten van de vernieuwde Maserati’s. Die zijn nog nooit zo compleet en geavanceerd uitgerust, met een nieuwe schakelpook en hightech assistentiesystemen, waaronder Integrated Vehicle Control (IVC), dat nu standaard is op alle modellen.

Volop actie
Op het bevroren meer van St. Moritz doken de temperaturen onder nul, maar dat zal de gasten van Maserati niet hebben gedeerd. Ze werden getrakteerd op een weekend vol actie, met onder meer rijtrainingen op sneeuw en spannende polowedstrijden. Team Badrutt’s Palace won de Snow Polo World Cup St. Moritz door in een zinderende finale Team Maserati te verslaan met 7 tegen 3. Onder de gasten bevond zich een aantal bekende sporters, zoals de Britse poloster Malcolm Borwick en wereldkampioen slalom Giorgio Rocca.

 Debuut Maserati Levante Vulcano
Maserati’s aanwezigheid in het Polo Village was een van de hoogtepunten van het sportweekend dankzij de presentatie van de Maserati Levante Vulcano. Die wordt in een oplage van niet meer dan 150 exemplaren voor de Europese en Aziatische markt gebouwd.

Bezoekers van de Maserati Snow&Ice Experience konden in St. Moritz in alle nieuwe Maserati-modellen proefrijden, zowel op uitdagende bergpassen als op het bevroren Samedan-meer. Ze werden daarbij begeleid door professionele coureurs van de Maserati Master Driving Academy.

Maserati is permanent aanwezig in St. Moritz. De showroom van het merk aan de centrale Via Maistra is het hele jaar open. Bezoekers kunnen zich er onderdompelen in de wereld van Maserati en kennismaken met de producten en het vakmanschap van het Italiaanse luxemerk.

– Persbericht

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X